Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan ses kaydı açıklaması! İşte Sercan ve Nisa arasında yaşananlar...

Sercan ve Nisa arasındaki olaylar Survivor'da etkileri sürüyor. Dün akşam Survivor 2020'ye damgasını vuracak açıklama Acun Ilıcalı'dan gelince gözler bu akşamki yeni bölümdeydi. Acun Ilıcalı, Nisa ve Sercan arasında geçen diyalogların belirsizliğini aydınlatacak bir ses kaydına ulaştıklarını belirtmiş ve gerekli araştırmaların ardından bu akşamki konseyde konuya ilişkin detayları izleyenler ve yarışmacılar ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı'dan ses kaydı açıklaması! İşte Sercan ve Nisa arasında yaşananlar...

Acun Ilıcalı, geçen hafta Sercan ile Nisa'nın bazı açıklamalar yaptıklarını ve olaya hiç müdahil olmadığını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"İki tarafın yaptığı açıklamaların suçlamaya dönmesi ile bize şöyle bir görev verdi. Bu olayın perde arkası nedir? Bizde bununla ilgili herhangi bir belge var mı diye... Ve ekibimizin 4-5 günlük taramaları sonucunda o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. Şimdi arkadaşlarım bu akşam son bir kez daha bakacaklar. Çünkü bakılan 2-3 gün daha var. Ancak sadece şunu söyleyebilirim; benim şu anda gördüğüm, daha doğrusu dinlediğim bir ses kaydı var ve bu ses kaydı bence birçok şeyi de aydınlatıyor.

Bu ses bandı ile ben belli bir kanaate vardım ama tabii ki dinleyenin yorumlayacağı bir konu. Bizim buradaki görevimiz, elimizde bir veri varsa -bu polemikle ilgili-seyircimizle paylaşmak. Çünkü az önce de söylediğim gibi, karşılıklı suçlamaya dönen bu olayda elimizde bir veri var mı diye derin bir araştırma yaptık. Elimizde olan bir ses kaydı ama bu ses kaydı da bir çok şeyi açıklıyor. Bunun için sadece bir gün rica ediyorum. Yarın bu konuyla ilgili tam bir açıklama yapacağım. Çünkü ek bir şey daha varsa bu konunun bir daha konuşulmasını istemiyorum. Arkadaşlardan son bir kez bakmalarını istedim. Yarın bu konuyla ile ilgili olarak ilk kez ve son kez yorum yapacağım ve konuyu bir şekilde kapatmış olacağız."

BU AKŞAMKİ BÖLÜMDE SES KAYDIYLA İLGİLİ NELER AÇIKLANDI?

ACUN ILICALI SES KAYDINI AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı "6 Nisan günü açık artırma oyunu çekilirken üstünüzde mikrofonlar kayda devam ediyor. Siz çekimi beklerken üstünüzdeki mikrofonlar kayda devam ederken sizin haberiniz yok. Kayıttan anladığımız kadarıyla Sercan'dan Nisa'ya bir not gidiyor. Sercan, Nisa'ya bir şeyler yazmış. Ve Nisa'ya bu not bir şekilde ulaşıyor. Bu notta ne yazdığı tam olarak bilinmemekle birlikte Nisa, notu alırken yanında Gizem var. Belki notu Gizem getirdi bilinmiyor. Bu ses kaydında edindiğim intiba, bu olayın en fazla içinde olan Gizem. Nisa ile Gizem arasında bir konuşma geçiyor. Nisa, Sercan ile ilgili konuya sıcak bakmadığını söylüyor." dedi.

Acun Ilıcalı daha sonra şu şekilde devam etti: "Ancak benim kendi gözlemim olarak - burada biraz yorum katmak zorundayım - anladığım şu Gizem bu konuya o kadar motive ki haber alışverişinde çok ama çok problemler yaşanmış olabilir. Gizem'in o motivasyonunda çıkaracağım şey ne biliyor musun? Gizem kanalı ile gelen haberler sana yanlış gelmiş olabilir. Nisa bu konuya çok net cevaplar veriyorsa ben buradan şunu çıkarırım.Nisa'nın bu olaya bakış açısı senin (Sercan'ın) tahmin ettiği bakış açısı değil. Senin de bu konuda iletişimsel, unutmayın şöyle bir dönem yaşıyoruz o dönem, iki takım ayrı kamplarda, iletişim yok ve birbirinizle görüşebileceğiniz zaman oyun alanında kısa bir an. Bu iletişim eksikliğinin de yanlış anlaşılma olup bir tarafın başka zannetmesi, bir tarafın başka görmesi. Bu da çok yaşanmış bir şeydir zaten. Burada ben ne en ufak bir kötü niyet görüyorum ne de açıkçası bir yanlış görüyorum. Olabilir, yanlış anlaşılmadır. Şimdi böyle değerlendirdiğim zaman, bunun benim tarafımdan karşılığı, tek kelime ile iletişim kopukluğu."

SERCAN'DAN SON AÇIKLAMA!

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıklamaları sonrasında Sercan söz istedi.

Survivor Sercan "Abi ben konuyu kapatalı çok olmuştu. Sonra bir alevlendi gibi. Ben yanlış anlamışım herhalde o intikam muhabbetini. Sadece tek bir şey söyleyebilirim. Doğum günümde çok güzel bir mesaj almıştım. Güzel bir çizimle iyi ki doğdun yazmıştı. Gayet samimi bir şekilde hissetmiştim. Bir tek onu söyleyebilirim. Karşılığında ben de bir şey yazmıştım. Zaten 5 Nisan doğum günüm. 6 Nisan dediniz açık artırma. Ben de ona istinaden bir şey yazmıştım. Bu da çok doğal bir şeydi. Saklanacak bir şey de yok. İnkar edecek bir şey de yok. Çok da güzel bir not yazmıştı. Ben kapatmıştım konuyu. Nisa'nın da kapattığını düşünüyorum. Saçma bir şekilde yeniden alevlendi. Bir kusurum olduysa, yanlışım da olduysa Nisa'dan özür dilerim. Bu konuyla alakalı yanlış bir şey söylediysem. Söyleyeceklerim bunlar abi" diyerek konuya son noktayı koydu.

SERCAN VE NİSA OLAYI NASIL ORTAYA ÇIKTI, NELER OLDU?

Survivor 2020'de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında 49. bölümde açık artırma oyunu oynanmış, bu oyun sırasında Ünlüler takımından Sercan, Gönüllüler takımından Nisa'nın cheesecake'i alması için uğraşmış ve ona bir jest yapmıştı. Bu görüntüler sonrasında ikili arasında duygusal bir şeyler olduğu iddia edilmişti. Survivor'da geçtiğimiz hafta oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan ise eleme adayı olarak Nisa'yı göstermişti. Bunun üzerine Nisa'nın "İntikam almak için yaptı" sözleri ikili arasında eski defterleri yeniden açılmasına neden olmuş ve olaylar tekrardan gündeme gelmişti.

Bu olay üzerine, Survivor Sercan, Nisa'nın kendisine gönderdiği notları açıklamış, Nisa ise ona doğum gününü kutlamak için not yazdığını ifade etmişti.

SURVİVOR NİSA'NIN, SERCAN'A GÖNDERDİĞİ NOTTA NE YAZIYORDU?

Survivor Nisa "Ben başka bir şeyden bahsediyorum sonrasında bu bir şeyler çıkarıyor. Yok notlar varmış. Ben ona yazdığım notları biliyor musun?" dedi. Sonrasında Survivor Nisa, Sercan'a yalnızca doğum gününü kutladığını yazdığı bir not olduğunu söyledii. Survivor Nisa, "Evrim'in doğum gününü kutlamak için Hindistan cevizi vermiştim, Cemal Can'a doğum günü için kocaman bir tablo yaptı isem onun da doğum gününü kutladım. Kağıda 'Doğum günün kutlu olsun' yazdım, o kadar, başka hiçbir şey yok" dedi.

SURVİVOR SERCAN, KONSEYDE YAŞANANLARI NASIL DEĞERLENDİRDİ?

Survivor Sercan da Evrim ve Elif ile birlikte konseyde gündeme gelen konuyu konuştu. Sercan "Barış'a gidip sorsan, Barış'la kavga... Hatırlıyor musun?" dedi. Survivor'da Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçen Barış'ın Sercan'ın özelini paylaştığı için ikili arasında tartışma yaşanmıştı. Evrim "O özelin bu mu?" diye sorunca Sercan "Orada da söyleyecektim. O kadar açıklamadım, düşün." dedi.

Survivor Sercan, Nisa'nın kendisine gönderdiği notları gösterdi. Doğum günü ile ilgili olarak birkaç not gönderdiğini söyleyen Sercan, bakışmalarının o yönde olduğunu söyledi. Notta yazana "hep orada" sözünün bu manaya geldiğini, gizli buluşmalarında da böyle söylediğini aktardı.Son olarak Survivor Sercan, hiçbir zaman platonik yaşamadığını, hiçbir kimseye karşılığını alamayacağı bir şey için yaklaşmadığını söyledi ve "herkes bilsin ki hiçbir zaman tek taraflı olmadı hiçbir şey" diyerek konuya açıklık getirdi.

NİSA İDDİALARA NASIL YANIT VERMİŞTİ?

Survivor 2020'de konsey öncesinde yapılan röportajda Nisa şunlar söylemişti:

"Biliyordum bir gün o gün gelecek ve benden intikam alacak. Onu şöyle düşürdüğüm için. Tabii ki benden intikam almak isteyecek diye düşünüyorum. O gün de bugündü işte. O konseyde benim ismimi söylediği sadece hani Evrim'in karşısına çıkayım diye değil." dedi.

Survivor Nisa, Sercan'ın konuşması sonrasında şunları söyledi "İntikam olayı bundan çıktığında değildi. Son oyunlarda sürekli benimle Cemal Can'ın üstüne geliyordu. Diyordu ki sizin bu davranışlarınızla, ağlayışlarınızla şampiyonluğa gidiyorsunuz. Farkında değilsiniz belki. Ama böyle çocuksu davranışlar ve ağlayışlar Survivor'da işi yoktur. Aslında bu konuyla alakalıydı. Bu konuyu tekrar çıkarttığı için okey. Boşver söylemeyeyim." dedi.

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

SURVIVOR NİSA'NIN KONSEYDE ANLATTIĞI HAYAT HİKAYESİ

Çek Cumhuriyeti'nde hayata gözlerini açan Survivor Nisa; Hem Çek hem de Türk kültürü ile büyüdüğünü söyleyerek; iki kültür arasında kaldığından bahsetti. Babasının Türk olduğunu ve ailesini tanıma fırsatı bulamadığını ifade eden Nisa, ilk kez sekiz yaşında Türkiye'ye gelerek babasının ailesi ile tanıştı. Bu, kendisi için bir kırılma noktasıydı.

Hayatı boyunca çok çeşitli spor dalları ile ilgilendiğini anlatan Nisa, parmaklarını ve ayağını kırmasına rağmen birlikte oynadığı takımını bırakamadığını da sözlerine eklerken; Survivor'da her zaman o kadar azimli olamadığı, bunun sebebini ise Survivor'ın zorluğuna bağladığını söyledi. Adrenalin sporlarına düşkünlüğünden bahseden Nisa, kendisini kısaca böyle özetledi.

Şu anda eğitimine hala Prag'da devam eden Nisa, oradaki okulu ile anlaşması olan Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Erasmus yapmak istediğini belirtti.şlarına söyledi. Eski defterlerin açılmasına sebep olan ada konseyi bu akşam tekrar toplanacak ve Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı arasında geçen gerginlik konuşulacak.

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Survivor Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 (30 yaşında) tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Çocukluğundan beri top oynamayı seven ve henüz 7 yaşında iken Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, Temmuz 2006 yılında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda en değerli oyuncu seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sercan Yıldırım 2008-2009 yılında ise kariyer patlaması yaşadı. Bu dönem içerisinde başarılı futbolcu Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşayarak kariyerinde başarısını taçlandırdı.

Bursaspor' un şampiyonluğu ile adını duyuran futbolcu, başarılı performansı sonrasında 3 milyon Avro bedel ile 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor gibi takımların formalarını giydi. Sercan Yıldırım son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer oldu ve halen forvet ve kanat mevkilerinde oynuyor.

Sercan Yıldırım, profesyonel kariyerine adım atmadan önce de, bir çok yaş kategorilerinde başarılı bir performans göstermiştir. Uluslararası Gençler Turnuvası'nda Rusya, Bulgaristan ve Makedonya'ya karşı oynanan maçlarda mücadele eden Türkiye adına bir gol atmayı başardı. Yapılan bu turnuvanın ardından da sergilemiş olduğu performans ile 17 yaş altı millî takımı kadrosuna davet edildi.

Türkiye 16 yaş altı millî takım ile 2016 yılında Portekiz'de bir turnuvaya katılarak yetenek avcılarının dikkatini çeken Sercan Yıldırım, turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan'a toplam beş gol atarak "En Değerli Genç Oyuncu" unvanını almaya hak kazandı. Genç ve başarılı futbolcu, Londra'daki özel bir organizasyonun ardından dünya devi Manchester United üst kurulu tarafından takip edilmeye ve izlenmeye başladı.

Yaş olarak kendisinden iki yıl daha büyük olan rakiplere karşı mücadele veren Sercan Yıldırım, Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında boy gösterdi. Genç yıldız, 2006 yılının başlarında ise kariyeri için önemli adımlar atmaya başlayarak Türkiye 16 yaş altı millî takımı ile birlikte İzmir'deki Ege Turnuvası'na da katıldı ve üstün bir performans sergiledi.

Genç futbolcunun oynamış olduğu hemen hemen tüm maçlarda gol atmayı başardı. Sergilediği bu başarının ardından sırasıyla Belçika, Norveç ve Hollanda kale ağlarını birer kez sarstı. 5-3'lük skorla kaybedilen Ukrayna karşılaşmasında iki gol atan oyuncu, Hollanda ile oynanan ikinci maçta da attığı gollerle milli takımı 2-1'lik galibiyete taşıdı. Turnuvayı beş maçta atmış olduğu altı golle tamamlayan genç yıldız Sercan Yıldırım, o dönem "Gol Kralı" ve "En Değerli Oyuncu" olmayı başararak kariyerinde bir basamak daha tırmandı.

Sercan Yıldırım, 12 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21, 10 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giydi ve oynadığı müsabakalarda 33 gol atarak gözde futbolcu olmayı başardı.

Survivor 2020'de Sercan Yıldırım başarılı performansı ile de adından söz ettiriyor. Survivor genel performans tablosunda Sercan Yıldırım, yüzde 57 başarı oranı ile ikinci sırada yer alıyor. Survivor Sercan, 353 oyuna çıkmış, 200 oyunu kazanmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.