Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan şok hamle! O ismi transfer ediyor

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yayınladığı 'Yemekteyiz' programıyla aynı formatta olduğunu iddia ederek, 'Zuhal Topal'la Sofrada' yarışmasıyla davalık olmuştu. Uzun süre devam eden format davasının ardından Ilıcalı'dan beklenmeyen bir hamle geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı'dan şok hamle! O ismi transfer ediyor

Acun Medya ve TV8, FOX'ta yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programının, TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programından çalıntı olduğunu iddia ederek mahkemeye gitmişti.

Dosya kapsamında mahkeme bilirkişi incelemesi talep etmişti. Bilirkişi raporunda, ilgili formatın eser sayılmaması nedeniyle koruma talep edilemeyeceği belirtilmişti. Dahası bilirkişi raporuna göre, TV8 ve Acun Medya'nın, böyle bir davayı açmak için hak sahibi olmadıkları da vurgulanmıştı.

Ünlü televizyoncu ile Zuhal Topal'ı karşı karşıya getiren format davasının sonuçlanmasının ardından Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan bir hamle geldi.

3 sezondur Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programını sunan Zuhal Topal, bu sezon kanal ile anlaşamadı. Ünlü sunucu kendine yeni bir kanal aramaya başladı. Zuhal Topal'ın Acun Ilıcalı'nın TV8'i ile yeni sezon için görüştüğü konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.