Hava Durumu

Acun Ilıcalı'ya teklif: Karacabey'i al!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmeden önce grubunda şampiyon olmayı garantileyen Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'dan kulübü satın almasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı'ya teklif: Karacabey'i al!

TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve pandemi öncesi şampiyon olmayı garantileyerek bir üst lige çıkma hedefine ulaşan Karacabey Belediyespor'dan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya ilginç bir teklif geldi. Mavi Siyahlı kulüp Başkanı İsmail Ülker, Avrupa'dan futbol kulübü satın alacağı yönünde haberler çıkan Ilıcalı'ya bir tweet atarak,

"Sayın Ilıcalı, gelin görüşelim, 5 sene sonra tüm Avrupa, Karacabey'i seyretsin" diye çağrıda bulundu. Başkan Ülker, tweet mesajında ayrıca,"Sayın Ilıcalı... 2020 yılında, tüm ligler oynansa da, oynanmasa da ligi garantileyen tek şampiyon takımız. Avrupa'dan kulüp almayın. Görüşelim, 5 sene sonra tüm Avrupa bizi seyretsin.'' ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Ülker'in, "Biz 2. Lig'e çıkmayı garantiledik. Kulüp alacaksanız, Karacabey'e gelin" teklifine, Acun Ilıcalı'nın nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.