Hava Durumu

Acun'un bu hareketi çok konuşulacak

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, bin 600 çalışanını çıkardığı tatil için 8.6 milyon dolar harcayan dünyaca ünlü talk şovcu Oprah Winfrey'in izinden gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2013 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2013 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun'un bu hareketi çok konuşulacak

Yıl boyunca büyük beğeni toplayan üç ayrı televizyon projesine imza atan Acun Ilıcalı, tıpkı Amerikalı ünlü talk şovcu Oprah Winfrey gibi bütün bir sezon canla başla çalışan ekibini tatile çıkararak ödüllendirecek.

AİLELERİYLE BİRLİKTE TATİL

Son yılların en gözde tatil beldesi olan Çeşme'de bir otel kiralayan Ilıcalı, aileleriyle birlikte tatile çıkaracağı ekibinin motivasyonunu bu sayede artırarak yeni sezona hazırlayacak. Ilıcalı bu konu hakkında, "Kazandıkça çalışanlarım için harcamaya devam edeceğim. Ben harcadıkça Allah bana daha çoğunu veriyor. Bu yüzden sistemi asla bozmayacağım" diye konuştu.

KONAKLAMAYA 500 BİN LİRA ÖDEYECEK

Sheraton Çeşme Hotel'de 1 hafta boyunca 150 kişilik ekibiyle tatil yapacak olan Ilıcalı, 1.3 milyon dolara aldığı Cigarette (Marauder) marka sürat teknesini ve Donzu marka sürat teknesini de Bodrum'dan Çeşme'ye getirip ekibinin hizmetine sunacak. Ünlü yapımcı sadece konaklama için 500 bin TL ödeyecek.

Winfrey çok cömert Cömert bir patron olarak tanınan Oprah Winfrey, çalışanları ve ailelerinden oluşan 1600 kişilik bir grupla gemi turuna çıkmıştı. İspanya'nın Barcelona kentinden başladığı turunda, Roma, Sicilya. Atina'nın ardından Efes ve İstanbul'u gezmişti. Winfrey, çalışanlarına Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir parti de verdi. Winfrey bu tatil için 8.6 milyon dolar harcadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.