Hava Durumu

Adalet Bakanı Bozdağ'dan darbe açıklaması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimiyle ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, 'Hukuk dışı bir kalkışma söz konusudur' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adalet Bakanı Bozdağ'dan darbe açıklaması!
Bozdağ sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bir hukuk dışı kalkışma söz konusudur. Bu silahlı kuvvetlerinin emir komuta zinciri dışında yapılmıştır. Bu derin bir yapının fedaileri tarafından yapılmaktadır. Herkesin tavır koyması ve demokrasimize sahip çıkmak vaktidir. Ankara ve İstanbul Cumhuriyet savcıları soruşturma başlatmıştır.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu kalkışmayı yapanlara karşı soruşturma başlatmıştır, adli süreçler de işletilmektedir. Güvenlik güçleri, devletin diğer birimleri de gereken tedbirleri almaktadır. Bu noktada vatandaşlarımızın, hükümetin gereken tedbirleri aldığını, almakta olduğunu bilmesinde fayda görüyorum.
Fötrünü alıp kaçacak hükümet yoktur. Bizim cesetlerimizi çiğnemeleri lazım. Demokrasiyi askıya almak için bizi tek tek kurşuna dizmeleri lazım. Hükümet bütün birimleriyle iş başındadır. Bunlara karşı hukuk içerisinde alınması gereken ne varsa yapılacaktır. Her türlü tedbir alınacaktır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.