Hava Durumu

Adana'da derbi terörü

Adana'da bugün oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor derbisi öncesi bilet almaya gelen taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi atılan taşla yaralandı. Taraftarlar 8 otomobile zarar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2012 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2012 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adana'da derbi terörü

5 Ocak Stadı'nda bugün saat 19.00'da oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor maçı için her iki takımın taraftarı bilet almak için gişelerin önüne geldi. Bu arada poliste geniş güvenlik önlemi aldı. Ancak buna rağmen stat etrafına gelen taraftarlar bibirine sözlü olarak sataşında aralarında taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı.

Çıkan kavgada 2 taraftar bıçakla yaralanırken 1 taraftarda atılan taş sonucu yaralandı. Taraftarlar ara sokaklarda bulunan 8 otomobilin camını taşla kırarak zarar verdi. Olaylara polisin müdahale etmesiyle taraftarlar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Daha sonra olay yerine Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan geldi. Gürkan, Adanaspor taraftarlarıyla görüşerek sakin olmaları konusunda uyardı. Gürkan taraftarların taşkınlık çıkarması halinde polisin istemeyerek müdahale etmek zorunda kalacağını söyledi.

Taraftarlar bunun üzerine dağılarak bilet almak için kuyruğa girdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.