Hava Durumu

Adana Demirspor, Gökhan Gönül'den sonra bir bomba daha!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertlilerin yollarını ayırmayı düşündüğü Gökhan Gönül, önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek Adana Demirspor ile anlaşmaya varmıştı. Adana ekibinin, eski Galatasaraylı futbolcu Batefimbi Gomis ile de temas halinde olduğu öğrenildi. Al-Hilal'de şampiyonluk yaşayan Fransız golcüye cazip bir teklifte bulunulurken; Gomis ise düşünmek için süre istedi. Öte yandan Adana Demir'in Balotelli ile de ilgilendiği biliniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adana Demirspor, Gökhan Gönül'den sonra bir bomba daha!

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Adana Demir, deneyimli futbolculara yöneldi. Gökhan Gönül'le prensipte anlaşmaya varan Adana ekibi, şimdi de Gomis'i gündemine aldı. Al-Hilal'de şampiyonluk yaşayan Fransız forvet, Türkiye'yi çok seviyor ve Süper Lig'i yakından takip ediyor. Tecrübeli forvetle ilk temasını kuran Adana Demir, Gomis'ten gelecek yanıtı beklemeye geçti.

İKİ YILDIZ GOLCÜ

Adana Demir Başkanı Murat Sancak, takımın hocası Samet Aybaba'ya güçlü bir kadro bırakıp kenara çekilmek istiyor. Sancak'ın hedefindeki isimler Gomis ve Balotelli, şu ana dek olumsuz bir cevap vermedi. Gökhan Gönül, Gomis ve Balotelli'nin ardından transferler gelmeye devam edecek. Yabancı sayısındaki değişiklik nedeniyle yerli futbolcu transferi de yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.