Hava Durumu

Adım adım finale

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri’nde uzun ve çekişmeli maçların ardından ilk üçe giren öğrenciler, 11-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak Bursa Şampiyonası’na isimlerini yazdırmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2016 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2016 05:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adım adım finale
Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) kapsamında düzenlenen ve Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım ilçeleri sınırlarındaki ortaokul ve liselerden 500 öğrenci Bursa Şampiyonası’nda yer almak için mücadele etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Tenis Kafe Sosyal Tesisleri Masa Tenisi Salonu’nda yapılan turnuvada, kendi okullarında yapılan organizasyonlarda dereceye giren sporcular yarıştı.

MADALYALAR SATIK’TAN

Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde eğitim gören 100 okuldan 500 ortaokul ve lise öğrencisi, ortaokul kızlar, ortaokul erkekler, lise kızlar ve lise erkekler olmak üzere 4 farklı kategoride mücadele verdi. Uzun ve çekişmeli maçların ardından ilk üçe giren öğrenciler isimlerini Bursa Şampiyonası’na yazdırırken, madalyalarını Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın elinden aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.