Hava Durumu

Afgan genci öldürüp, parçalaya ayırmışlardı... İşte cezası!

Eskişehir'de, Afganistanlı Malik Gülen'i (27), öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp, 2 valiz içine koyan Afganistan uyruklu Beitollah Tatlıdil (22) tutuklu yargılandığı mahkemece ilk duruşmada 'haksız tahrik indirimi' uygulanarak 18 yıl hapse mahkum edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afgan genci öldürüp, parçalaya ayırmışlardı... İşte cezası!

Sanık Tatlıdil, mahkemede kendisini çok pişman olduğunu belirterek, "Malik'in ailesi terörist olduğu için korktum ve cesedi yok etmeye karar verdim. Parçalara ayırıp bavullara koydum. Bu olaydan dolayı çok pişmanım, korkudan ve şaşkınlıktan cesedi de ortadan kaldıramadım" dedi.

Odunpazarı ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi Bozkaya sokaktaki bir evin bahçesinde geçen Temmuz ayında Afganistan uyruklu Malik Gülen'in parçalara ayrılmış ve bavullara konulmuş cesedi bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri katil zanlısının Afganistan uyruklu Beitollah Tatlıdil olduğunu belirledi. Yapılan çalışmaların ardından yakalanan Tatlıdil, çıkarıldığı mahkemece 'canavarca hisle, kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı, soruşturması tamamlanan Beitollah Tatlıdil hakkında Eskişehir 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı. 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Afganistanlı Beitollah Tatlıdil, öldürülen Malik Gülen'in yakınları ile avukatları katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.