Hava Durumu

Afyon bitti istikamet Bolu

Bursaspor 11 gün süren Afyon kampını bugün tamamlayacak. Yeşil Beyazlılar 3 günlük bayram tatili sonrası 22 Temmuz'da Bolu'da üçüncü etap kamp çalışmaları için topbaşı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afyon bitti istikamet Bolu

FİZİKSEL VE TAKTİK GELİŞİM

Yeni sezon hazırlıklarının startını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde veren Bursaspor ikinci etap çalışmaları için gittiği Afyon kampını da bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Yeşil Beyazlı futbolcular teknik direktör Mustafa Er yönetiminde Afyon kampında da yeni sezon öncesi hem fiziksel geliş hem de taktiksel açıdan maçlara hazır hale gelmeye çalıştı. Bugün Bursa'ya dönecek Bursaspor üç günlük bayram tatili sonrası 22 Ağustos Perşembe günü bu kez Bolu'nun yolunu tutacak.

SAMSUNSPOR'LA MAÇ VAR

Aynı gün 3'üncü etap çalışmaları için Bolu Gerede'ye gidecek Yeşil Beyazlılar'da sözleşme uzatma teklifine olumlu yanıt veren Onur Atasayar'ın da katılması bekleniyor.
Bursaspor Bolu kampında planlamaya göre iki hazırlık maçı oynayacak. Bu sayısın artabileceği ifade edildi. Kesinleşen tek rakip Samsunspor'la 27 Temmuz'da karşılaşılacak. Yeşil Beyazlılar'ın Bolu kampı 1 Ağustos Pazar günü sona erecek. Kamp sonrasındaki çalışmalar ise Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.