Hava Durumu

Afyonkarahisar şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'a ağlıyor!

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'ın (26) şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde oturan annesine verildi. Şehidin babasının ise kamyon şoförü olduğu ve kent dışında bulunduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2020 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afyonkarahisar şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'a ağlıyor!

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İkmal Yarbay Özgür Ceritan ve beraberindeki heyet, şehidin annesi Fatma (50) ve babası Ali Orhan'ın (54) oturduğu Ece Mahallesi'ndeki eve geldi. Kaymakam Tortop ve beraberindekiler, şehidin annesi Fatma Orhan'a acı haberi verdi. Anne Orhan haberi alınca fenalaştı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne, hastaneye götürüldü. Baba Ali Orhan'ın ise kamyon şoförü olduğu ve şehir dışında olduğu belirtildi.

Şehidin ailesinin evine Türk bayrakları asılırken, taziye çadırı kurulması için de çalışma başlatıldı. Acı haberi duyan komşular ve ailenin yakınları da şehidin evine geldi. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'ın bekar olduğu belirtildi. Şehidin ağabeyi Abdullah'ın (33) ise Antalya'da oturduğu kaydedildi.

'HİÇBİR GÜÇ VE SALDIRI BİZİ YILDIRAMAYACAK'

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'ın ailesinin evine, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, taziye ziyaretine geldi. Hiçbir güç ve saldırının yıldıramayacağını belirten Kumartaşlı, "Maalesef bugün sabah Suriye İdlib bölgesinde askerimize yapılan hain saldırı sonucunda şehitlerimizden biri, Afyon ilimiz Sandıklı ilçemiz Kusura köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan. Şehidimiz 2017 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kara kuvvetleri emrinde piyade uzman onbaşı olarak göreve başlamış. Şehidimiz bekar ve 1994 doğumlu. Kaymakamlık ve askeri yetkililer tarafından aileye bilgi verildi. Cenaze töreni şehidimizin ilimize getirilmesi sonucu askeri yetkililer tarafından bildirilecek. Şehit ve gazi aileleri olarak şunu söylüyoruz; hiçbir güç ve saldırı bizi yıldıramayacaktır. Hain terör örgütleri hak ettikleri cezayı bulacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.