Hava Durumu

Ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınamayan 12 yaşındaki çocuk, bir inşaatın bodrum katındaki su dolu havuzda ölü olarak bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2014 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2014 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı

Edinilen bilgilere göre, ailesinin maddi durumları iyi olmadığı için okuldan arta kalan zamanlarını hurdacılık yaparak geçiren 12 yaşındaki İbrahim B., dün öğleden sonra hurda toplamak için evden çıktı. Evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan küçük çocuğu bulmak için ailesi ve vatandaşlar seferber oldu. Son olarak PTT Caddesi'nde görülen küçük çocuğu arayan aile, polise de haber verdi. Arama çalışmaları neticesinde küçük çocuk bir inşaatın bodrum katında bulunan 20 metre uzunluğunda 2.5 metre derinliğindeki su dolu bir havuzda ölü olarak bulundu. Çocuklarının öldüğünü duyan ve inşaatın önüne gelen aile, sinir krizleri geçirdi. Acılı aileyi yakınları ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Küçük çocuğun cansız bedeni iki saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı. İbrahim B.'nin cansız bedeni savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede yapılan otopsiden sonra çocuğun cenazesi, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, Metin Bostancıoğlu Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi İbrahim B.'nin ağabeyi Halil B.'nin de 6 yıl önce serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.