Hava Durumu

Ağaçlık alanda bulunan ceset parçaları dehşete düşürdü

İstanbul Pendik'te polis, ağaçlık alanda ceset parçaları buldu. Bulunan uzuvların ilk belirlemelere göre bir kadına ait olduğu anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2014 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2014 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ağaçlık alanda bulunan ceset parçaları dehşete düşürdü

Velibaba Mahallesindeki ağaçlık alanda ceset parçaları gören vatandaşlar hemen polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. İncelemede ağaçların arasında parçalara ayrılmış bir ceset bulundu. Cesedin bacak, kafa ve kolları bulunurken, ekipler kayıp uzuvları bulmak için arama çalışması yaptı. Bölgenin ağaçlık ve yabani otlarla kaplı olmasından dolayı belediye ekiplerinden yardım istendi. Belediyeden gelen görevliler bir adam boyu uzunluğundaki otları biçerek polis ekiplerine arama çalışmasında yardımcı oldu.
 
Bazı vatandaşlar olayla ilgili olarak, "Ceset arıyorlar, iki ayak ve kafası bulunmuş diğer parçaları arıyorlar" diye konuştular. Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken ilk tespitlere göre cesedin bir kadına ait olduğu kaydedildi. Uzun süre önce buraya atıldığı belirtilen ceset parçaları incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.