Hava Durumu

Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth ve Uğurcan açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, Sörloth ve Uğurcan Çakır için ise çarpıcı ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2020 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth ve Uğurcan açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;

Bana göre Beşiktaş maçında kötü oynamadık. Türkiye'nin en zor deplasmanında, eksiklerimize rağmen aldığımız bir puan önemliydi. Şampiyonluk için alınan her puanın önemi büyük. Her maç zor, kolay maç yok.

1 PUANLA ŞAMPİYON OLABİLİRİZ

Hakemin bitiş düdüğü gelmeden maçın bitmediğinin görüntüsünü veriyorsunuz. Zirve yolunda alınan her puan önemlidir. Sene sonu geldiğinde 1 puanla şampiyon olursanız, bu önemli bir puan olur. 2 puanla şampiyonluğu kaybederseniz, şampiyonluğu verdiğiniz maç olur. Bu süreçte bu hesapların yapılması doğru değil. Önümüzde Rize maçı var, Beşiktaş maçı kadar zor, sonra Gaziantep maçı var, belki hepsinden daha zor. Önümüzdeki hafta kupa yarı final maçı var, kolay bir maç yok. Fikstür yoğun.

BÜYÜK KONUŞANLARI GÖRÜYORUZ

Büyük konuşanların, sonunda nasıl bir tabloyla karşılaştığını görüyoruz. Hiçbir kulüp başkanının bu şekilde konuşmaması gerektiğini düşünüyorum, her rakibe saygı duymalısınız. Rakibe saygı duymazsanız, rakip size cezayı keser, neye uğradığınızı şaşırırsınız. Zirve mücadelesi veriyoruz, kupada da yarı finaldeyiz. Kupa için 3 maç var, mücadeleyi ne kadar ciddi verirseniz, o kadar başarılı olursunuz. Rakibinizden daha çok mücadele etmek zorundasınız.

"DUVAR" VE "KRAL" DİYORLAR

Biri diğerine Duvar, biri diğerine Kral diyor. Şartlar ne olursa olsun, 2 futbolcuyla oynamıyorsunuz, 11 futbolcuyla oynuyorsunuz. İyi bir kalecimiz olduğu, bana göre Avrupa'nın en iyi 3 kalecisinden biri, Avrupa'nın en iyi 5 forvetinden biri bizde, bu da Trabzonspor adına bizim için şans. Diğer yandan Uğurcan ülke futbolu için de şans.

SÖRLOTH NEDEN DERT OLDU?

Sörloth'un sözleşmesi neden herkesin derdi oldu? Bizde kiralık, satın alma opsiyonu önümüzdeki yılın Mayıs ayında bende. Aynı zamanda buyout maddesi de var. Ben şu anda opsiyonu kullanırsam, buyout maddesi de devreye girmiş olacak. Bıraksınlar, geldiğinde söylenen sözleri ben hatırlıyorum, biz ne yaptığımızı bilen bir kulübüz."

Rıdvan Dilmen'in, "Sörloth'un bonservisini hemen alsınlar" sözüne de yanıt veren Ağaoğlu, "Beşiktaş maçında 3 büyük ligden 5-6 scout gördüm, izleniyor. Gol krallığında Avrupa'da 5. sırada olan ve sürekli artan bir performansı olan oyuncuyu herkes izler ama bizim 2 yıllığına kiraladığımız bir oyuncu. Seneye 31 Mayıs'ta ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Eksik olmasınlar, hemen bu akşam bonservisi alsınlar demiş bir arkadaş, emri olur, başka istekleri varsa ona göre hareket edelim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.