Hava Durumu

Ahmet Ağaoğu'ndan Alanyaspor açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor maçı sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2020 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Ağaoğu'ndan Alanyaspor açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maç sonrası yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Ağaoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi.

"KIVILCIMIN PATLAMA NOKTASI"
"Ben kendimi dün yaşadıklarım gibi hayatımda hiç görmedim. 62 yaşındayım. 35 yıldır da sporun içinde yöneticilik yapıyorum. Çok gergin bir maçtı, başından sonuna kadar. Bize 'Yavşaklar, şampiyon olamazsınız. Siz mi şampiyon olacaksınız' gibi ifadeler kullandılar. Maçın gergin geçeceğini biliyordum ama bu düzeyde beklemiyordum. 2 dakika daha sıkıntı yaşanmasa biz stadı terk edecektik ama tam o arada bir beyefendi arkadan kopup geldi ve parmağını sallayarak bilmem ne oğlu bilmem neler demeye başladı. Kıvılcımın patlama noktası da o oldu."

"TELEFONU SURATIMA DOĞRU TUTUYOR"

"Alanya Başkanı, elinde telefonla 'Abime küfrediyorsun' diyerek gelmeye başladı. Telefonda da 'Abim Protokol 2' yazıyor. Telefonu da suratıma doğru tutuyor, herhalde ağzımdan çıkmasını beklediği şeyler vardı. Vurmaya kalktı diyor ama vurmaya kalksam, 20 santimlik mesafede. 62-63 yaşındayız ama gücümüz kuvvetimiz yerinde, o kadar sıkıntılı insan değiliz. Bizi ısrarla bir şeyin içine çekmeye çalıştılar ve bunda başarılı oldular. Hoş olmayan, yaşanmaması gereken şeyler oldu. Camiamızdan ve Türk haklından özür diliyorum. Bize küfreden kişinin kulüp müdürü olduğu ve Başakşehir hayranı olduğu ortaya çıktı. Ağzı alkol kokuyordu. Midem bulandı" diyecek kadar yalan söyleyen bir insandan her türlü şey beklenir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.