Hava Durumu

Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine mahkemelik oldu

Yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine davalık oldu. Alanyaspor maçının ardından yaptığı yorumlarla Siyah-Beyazlılar'ın tepkisini çeken Çakar, mahkemeye verildi. Beşiktaş, Çakar'la ilgili çok sert açıklama paylaştı. Çokça bilinen Beşiktaş taraftarına ait "Vahap Beyaz, Ahmet Çakar" bestesinin açıklama içinde yer alması çok dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine mahkemelik oldu

Yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine davalık oldu. Alanyaspor maçının ardından yaptığı yorumlarla Siyah-Beyazlılar'ın tepkisini çeken Çakar, mahkemeye verildi. Beşiktaş, Çakar'la ilgili çok sert açıklama paylaştı.

İşte o açıklama:

"BESTELERE KONU OLDU"

"Faal hakemlik dönemindeki tercihleri taraftarlarımızca bestelere konu olmuş, ( Vahap Beyaz, Ahmet Çakar bestesi) hakemliği, bıraktıktan sonra da birçok skandal ile gündeme gelmiş olan Ahmet Çakar isimli şahıs, Futbol Takımımızın Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından sosyal medya hesabı ile köşe yazısında takımımızın haklı ve tertemiz galibiyetine çirkin imalarla gölge düşürmeye çalışmıştır.

Meslek ahlakını yok sayarcasına yapılmış bu açıklamaların "reyting" uğruna yapıldığını düşünmek istemiyıruz. İlgili şahıs hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır."

Çakar ve Beşiktaş'ı mahkemeye götüren paylaşım:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.