Hava Durumu

Ahmet Hakan'dan CNN Türk rejisine Başbakan ayarı

Canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayan Ahmet Hakan, CNN Türk rejisinin habersiz bir şekilde Başbakan'a bağlanmasına çarpıcı bir tepki gösterdi...

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Hakan'dan CNN Türk rejisine Başbakan ayarı

CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayan Ahmet Hakan, CNN Türk rejisine canlı yayında çarpıcı bir tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU KONUŞURKEN ERDOĞAN'A BAĞLANDILAR!

Kılıçdaroğlu'nun gündemi değerlendirdiği programda Başbakan Erdoğan'ın Köşk çıkışında yeni kabineyi açıklaması nedeniyle yapılan canlı bağlantı krize neden oldu. Kılıçdaroğlu konuşurken hiç bir açıklama yapılmadan Erdoğan'ın açıklamasına bağlanan rejiye Ahmet Hakan tepki gösterdi. Bir süre ekranda Başbakan Erdoğan’ın görüntüsü arkada da Kılıçdaroğlu’nun sesinin yayına yansımasına isyan eden Ahmet Hakan rejiyi uyardı.

ARKADAŞLAR TAMAM ACELE ETMEYİN ANA MUHALEFET LİDERİ BURADA

CNN Türk rejisine seslenen Ahmet Hakan "Arkadaşlar tamam acele etmeyin vereceğiz Başbakan tamam ama yani ana muhalefet lideri de konuşurken şey yapmayalım…" dedi. Hakan, Kılıçdaroğlu'na “İzin verir misiniz efendim dinleyelim beraber yeni sıcak bir gelişme” diye sordu ve onay aldıktan sonra Başbakan'ın açıklamasına pas attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.