Hava Durumu

Ahmet Hakan: Erdoğan, Arınç'la yolunu alenen ayırmış oldu...

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü açıklamalarını hatırlatarak, "Erdoğan, dünkü açıklamalarıyla Bülent Arınç'la yolunu resmen ve alenen ayırmış oldu" görüşünü savundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Hakan: Erdoğan, Arınç'la yolunu alenen ayırmış oldu...

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında, "İsim vermedi ama sözleri adrese teslimdi. Bakalım Bülent Arınç, kendisiyle yolların resmen ve alenen ayrıldığını kabullenip gereğini yapacak mı? Yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi yapacak? Benim açımdan ise durum şu: Bülent Arınç falan umurumda bile değil. Beni ilgilendiren tek bir husus var. Bülent Arınç'ın lüzumsuzluğu yüzünden içine girilmek istenen reform yolundan dönülmesin istiyorum ben. O yolda kararlılıkla adımlar atılmasını bekliyorum" düşüncesini dile getirdi.

Ne olmuştu?

Erdoğan: Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız

Erdoğan, AKP kurucularından, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın "Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş'ın tahliyesi olabilir; delil uyduramazsınız, çocuk bile yazmaz bu iddianameleri!" açıklamalarına göndermede bulunarak, "Reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz" tepkisini gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.