Hava Durumu

Ahmet Kural özür diledi!

Sevgilisi Sıla'yı darp ettiği iddiasıyla gündemde olan Ahmet Kural'dan açıklama geldi. Kural açıklamasında "Bütün kadınlardan özür dilerim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Kural özür diledi!

İşte Ahmet Kural'ın Twitter'dan yaptığı açıklama:

BASINA VE KAMUOYUNA


Dün konuyla ilgili kısa bir açıklama yapmış, tüm yaşananlan yargıya vereceğim ifadede anlatacağımı söylemiştim. Öyle de yapacağım. Çok sevmiş, sevdiğini gördüğünde gözleri patlamış bir insan olarak, kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duyamayacaksınız. Benimle ilgili amacını aşan ifadeler, gerçek olmayan şeyler söylenmiş olsa da benden kötü sözler işitmeyeceksiniz. Ben çok üzgünüm. Bunu yaşadığım için, kadına şiddetle anıldığım için, böyle bir konunun parçası olmaya imkan verdiğim için...Dün akşamki açıklamamda da belirttiğim gibi, tartışmanın sebebi olan ve ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan yüksek sesli karşılıklı bu kinci tartışma esnasında yaşanan itişme sırasında bugüne konu olan olumsuz gelişmeler yaşandı. Bunun dışında 45 dakika diye belirtilen süre, yerde sürükleme, küfür ve hakaret, kül tablası firlatma, tehdit, şantaj, alıkoyma gibi benim hakkımda iddia edilenler doğru değil. Konu canımı ne kadar acıtsa da, soğukkanlılıkla evim dahi olsa o ortamı terk etmeliydim. iddia edilen olay sırasında sevdiğim kadınla yaşadığım itişme ve sonuçtan da elbette bana yakışmadı.
Ne olursa olsun, böyle bir olayın bir tarafı olduğum için, başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum. O gece, benimle paylaştıgı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim. Kadına şiddet konusundaki toplumda oluşan hassasiyeti, saygı ile karşılıyorum. Bu olaydan ben de birçok ders çıkardım. Hayatımın bundan sonrasında da çıkardığım bu derslerin gereğini yerine getirmek için çalışacağım. Bu yüzden ilk etapta bu gereklere odaklanacagım.
Türkiye'ye örnek gösterilen bir aşkın parçası iken, bu aşkın aktörleri, bu şekilde gündeme geldik. Bu ilişkiye ve Sıla'ya karşı saygımdan, bizi sevenlerin bu ilişkiye verdiği degere hürmetimden, olayın detaylarını resmi makamlar dışında paylaşmayacağım. Sevgiye, dogruluga ve insanlann vicdanında iyi şeyler birikeceğine inancımı hiç bir zaman kaybetmeyeceğim.

İFADEYE ÇAĞRILDI

Sıla, dün İstanbul Adalet Sarayı'na giderek şiddet gördüğü gerekçesiyle Ahmet Kural'dan şikayetçi olmasının ardından savcılık, Ahmet Kural'ı şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı.

Sıla'nın şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural'ın ifadesinin alınması üzerine çağrı kağıdı gönderildiği bildirildi.

Kural ifade vermeye gelmezse, hakkında polis zoruyla getirme kararı çıkabilir. Kural'ın önümüzdeki günler içinde ifade vermek üzere savcılığa gitmesi bekleniyor.

Sıla, Ahmet Kural hakkında üç ay uzaklaştırma kararı da aldırdı.

NELER SÖYLEDİLER?

Dün Sıla, dün Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. Sıla adliyeden çıktıktan sonra, "Korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum" diye konuştu.

Ahmet Kural ise yaptığı açıklamada "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ayrıntılarını savcılığa vereceğim ifadeden de öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.