Hava Durumu

Ahmet Nur Çebi'den Fatih Terim açıklaması!

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. Transferle ilgili konuşan Çebi, "Ljajic'e teklif var. Ersin'e, Rıdvan'a var, Larin'e var" dedi. Aboubakar için ise "Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çok uygun sözleşmesi vardı, başarı karşılığında biraz değiştirilmesi gerekiyordu ama biraz. Kantarın topuzunu kaçırmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Nur Çebi'den Fatih Terim açıklaması!

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Zaman zaman 'Acaba mı' diye aklından geçiyor insanın"

Kazanılan bu kupaların arkasında çok emek var. Kulüpteki tüm çalışanların emeği var. Motivasyonu kaybettiğimiz maçlar oldu, zor anlar geçirdik, zaman zaman 'Acaba mı' diye insanın aklından geçiyor ama çok çabuk unutuyoruz onları."

"Aileme hiç zaman ayırmadım. Eve gidemedik ama şampiyonluktan dolayı onlar da mutlu."

Terim açıklaması

"Fatih Terim açıklamasında Galatasaraylılar da biliyordu art niyetli olmadığımı... Ben o niyetle söylemedim. Galatasaray'ın başarıları ortada. Fatih hoca 'alkışlarız' diyince ben de 'tabii ki' cevabını verdim."

"En mutsuz eden maç, Karagümrük ile oynadığımız ve kaybettiğimiz maç, en mutlu olduğumuz maçsa Fenerbahçe'yi 10 kişiyle 4-3 yendiğimiz maç."

"Çok önceden Sergen hocamıza kapımızı açmamız gerekirdi. Geç oldu ama temiz oldu."

"Atiba istediği sürece formamızı giyecek"

"Atiba, oynamak istediği sürece formamızı giyecektir. Onun sözleşmesi artık yöneticilik konusu değildir."

"Hocanın dinlenmesi gerekiyordu, haklı olarak şu an dinleniyor. Ondan sonra da transfer konusunu konuşuruz. Bir saniyelik iş değil o. 'Giderken size rapor verdi mi?' değil, bu günlerce konuştuğumuz bir konu."

"Ljajic'e, Rıdvan'a Larin'e Ersin'e teklif var"

"Ljajic'e teklif var. Ersin'e, Rıdvan'a var, Larin'e var, futbolcularımıza talep var ama çocuklar şimdilik bize lazım. Biz önce işimizi görelim, sonra değerlendiririz."

Transfer açıklaması

Transferle ilgili olarak Çebi, "Konuşulmuş isimleri bir daha bir daha konuşmak istemiyorum. Benim için biten bitmiştir, yenisiyle görüşmeye çalışırım. Tarzları ve tavırlarıyla mesafe alamadığımız oyuncularla bir daha görüşmeler yapmak tarzım değil." dedi.

"Transfer listeleri var, isimler var. 1 yıl boyunca araştırılan, bulunan isimler var. Hepsini 1-2 hafta sonra gündeme alacağız çünkü TFF, bu seneki limitleri açıklamadı. Onu bilmeden nereye gideceğim ben?"

"Dorukhan elimizi öptü, gitti"

"Dorukhan yurt dışında oynamak istiyorum dedi. "Eğer öyleyse gurur duyarız" dedim. Elimizi öptü, gitti."

"Caner de gitti, Gökhan da gitti"

"Caner de gitti, Gökhan da gitti, bize hizmet ettikleri dönemler oldu, minnettarız. Bugün yoklar, yerine başkaları oynadı. Mühim olan kulüplerimizdir, futbolcular gelecekler ve gidecekler."

"Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor"

"Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çok uygun sözleşmesi vardı, başarı karşılığında biraz değiştirilmesi gerekiyordu ama biraz. Kantarın topuzunu kaçırmaya gerek yok. 30 maç oynayamamasının nedeni doktorların MR'larına göre sakatlıktan kaynaklanıyor."

"Geçen sene en zor şartlar altında 'Şampiyonuz, kimse tedirgin olmasın' dedim. Bu sezon bu sözü vermeyeceğim, şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Geçen sene verdiğim söz beni psikolojik olarak yordu, üzerimde baskı hissettim."

"Taş üstünde taş bırakmam sözü halen geçerli. Beşiktaş'ın önünü planlı şekilde kesmeye çalışan olursa tepkim tabi sert olur."

"Ülkemizin puan olarak zor durumda olduğunu biliyoruz. Son birkaç senedir Avrupa'da kazanılamayan puanlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi sıkıntıda. Ülke puanına katkı verecek şekilde Avrupa'da maçlar kazanmamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz."

"TFF'nin ve Bankalar Birliği'nin önümüze koyduğu tasarruf tedbirleri çerçevesinde, işimiz hiç kolay değil. Çok dikkatli olmalıyız ve bütçemizi iyi kullanmalıyız."

"Görüşmeler sürüyor"

"Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde üzerimizde sorumluluk var. Bunun bilincindeyiz. Hem Beşiktaş, hem ülke puanı için. Birinci hedefim A takımı muhafaza etmek. Görüşmeler sürüyor. Baskı altında yanlış transfer yapmayacağım.

"Ghezzal, evrakları son saniyede yetiştirilmiş bir futbolcumuzdur. Nelerle konuştuk, olmadı, en son önümüze o geldi ve oldu. Sonuç olarak şampiyonlukta çok katkı verdi. Onu örnek alalım, onu hatırlayalım, bunlar olmazsa başkaları olacaktır."

"Çok uğraşanlar var. 'Yöneticilerin içinde hocayla çalışmak istemeyenler mi var' söylemleri falan, başarımızı kıskananların hocamızla ilişkilerimizi zedemeleye çalışarak yola çıkıp yaptığı işlerdir. Ben hocayla huzurlu ve sağlıklı çalışırım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.