Hava Durumu

Aile Bakanlığı bürokratı, 'açız' diyen anneye 'geber' dedi görevden alındı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'dan insanlık dışı hareket... Noğay, "Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?" diyen bir annenin videosunu paylaşarak, "Geber" diye yanıt verdi. İstanbul Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay görevden alınarak hakkında soruşturma açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aile Bakanlığı bürokratı, 'açız' diyen anneye 'geber' dedi görevden alındı!

Fransa merkezli yayın kuruluşu Euronews'in Türkçe masası, İstanbul'da corona virüsü salgını nedeniyle evden çıkamayan vatandaşlarla söyleşi yaptı.

Çok mağdur olduğunu belirten bir anne, "Çocuklarıma kahvaltı ettiremedim ve bu benim zoruma gitti. Devletimiz bu duruma bir el koysun. Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Çıkma diyorlar, bu durumda nasıl çıkmayayım. Biz ölelim ama çocuklarımız aç kalmasın" dedi.

Haberin videosu sosyal medyada hızla yayıldı. Videoyu twitter hesabından paylaşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, mağdur kadına hitaben "Geber" yazdı.

Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Çocuk Kulüpleri Birimi'nden sorumlu olan Nail Noğay'ın bu insanlık dışı hareketine tepki yağdı. Noğay, tepikler üzerine twitter hesabını kapattı.

Konuyla ilgili bakanlık tarafından yapılan açıklamada Noğay'ın, görevden alındığı ve soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Ünlü isimlerden siyasilere pek çok kişi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a seslenerek, gereğinin yapılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.