Hava Durumu

Aile boyu intihar teşebbüsü!

Bursa'da bir hafta içinde 4 kez intihara kalkıştığı iddia edilen şahıs, bu kez 2 akrabasıyla birlikte emniyet müdürlüğünün yanındaki boş bir inşaata çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aile boyu intihar teşebbüsü!

Hurda topladıkları aracın trafikten men edilmesine tepki gösteren 3 kişi, "Ekmek teknemizi elimizden aldınız" diyerek kendilerini ikna etmeye çalışan polise tepki gösterdi. İkna edildikten sonra binadan inen zanlılar, birkaç saat sonra başka bir binaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, kredi çektiği bankaya bin 500 liralık borcunu ödeyemediği için bir hafta içerisinde 4 kez intihara kalkışan 30 yaşındaki Bulut Heyden, bu kez yanına amcasının oğlu Gökhan Heyden (20) ve eniştesi Ünal Akın'ı (23) da alarak Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki Nilüfer Belediyesi hizmet binası inşaatına çıktı. Hurda topladıkları kamyonetin icralık olması sebebiyle polis tarafından trafikten men edildiğini iddia eden Bulut Heyden ve akrabaları, “Ekmek teknemizi elimizden aldınız” diyerek kendilerini ikna etmeye çalışan polise taş attı.

Ekiplerin, "Aracınızı vereceğiz, yeter ki intihar etmeyin" demesi üzerine aşağıya inen şahıslar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahıslar, bu kez de kendi aralarında, "Araç gelmeden aşağıya inmemeliydik" diyerek kavga etmeye başladı.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan Bulut Heyden, Gökhan Heyden ve Ünal Akın, 2 saat sonra bu kez de Ata Caddesi üzerinde bulunan 15 katlı bir iş hanının çatısına çıktı. Şahıslar el ele tutuşup, “Bize para lazım, ekmek teknemizi icradan almamız gerekiyor” diye bağırmaya başladı. Zanlılar, iş hanı yöneticilerinin, "Biz size gereken parayı vereceğiz. İnin aşağı" demesi üzerine ikna oldu.

Polisin şahıslarla ilgili soruşturması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.