Hava Durumu

Aile katliamının suçlusu öz evlat çıktı!

ABD'nin Indianapolis kentinde yolda yaralı bulunan bir çocuğun götürdüğü evde, biri hamile olmak üzere 5 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aile katliamının suçlusu öz evlat çıktı!

Olayla ilgili konuşan 15 yaşındaki çocuk katilin abisi olduğunu söyledi. Ölen hamile kadının ise henüz 19 yaşında olduğu öğrenildi. Indianapolis'te geçtiğimiz günlerde yetkililer, birkaç el silah sesi duyduktan sonra yolda yaralı bir çocuk buldu. Hastaneye götürülen çocuk, daha sonra yetkilileri bir eve götürdü. Evde biri hamile olmak üzere 5 kişinin ölü bulunduğu belirtildi.

BEBEK DE KURTARILAMADI

Hamile kadının hastaneye kaldırıldığı ve bebeğin de kurtarılamadığı bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, ölen hamile kadının 19 yaşındaki Kiara Hawkins olduğu belirledi. Polisleri katliam evine götüren 15 yaşındaki kurban ise kendilerine bunları yapanın büyük abisi olduğunu söyledi.

"TÜM AİLEMİ ÖLDÜRDÜ"

Polise konuşan 15 yaşındaki çocuk katilin abisi olduğunu belirterek "Tüm ailemi öldürdü" ifadelerinde bulundu. Pazartesi akşamı eşkâle uygun 17 yaşındaki bir şüpheli, olay yerinden 25 mil uzakta yakalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.