Hava Durumu

AirPods Max'in pili çabuk mu tükeniyor?

Apple'ın geliştirdiği ve geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu yeni nesil kablosuz kulak üstü kulaklık AirPods Max, bir dizi şikayeti de beraberinde getirdi. Kullanıcıların azımsanmayacak bir kısmı, çabuk tükenen pilden şikayetçi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AirPods Max'in pili çabuk mu tükeniyor?

Apple'ın 5699 TL'lik fiyatla Türkiye'de satışa sunulan yeni kulaklığı, kullanıcıların deneyim süreleri arttıkça şikayetlerin de artmasına sebep oldu.

Kullanıcıların iddiasına göre AirPods Max, beraberinde gelen ve uyku moduna geçiren özel haznesi içerisinde dahi pilini çok hızlı şekilde tüketebiliyor.

Uyku modundayken pilini hızla tüketen AirPods Max ile ilgili şikayetler yoğunlaşırken, Apple'dan konuyla ilgili bir açıklama da henüz gelmedi.

Diğer yandan AirPods Max ile ilgili tek şikayet de bu değil. AirPods Max içerisinde oluşan yoğunlaşmanın yani oluşan nemin ya da suyun kulaklıklara zarar verip vermediği merak ediliyor. AirPods Max dahil bazı kulaklık modellerinde görülen bu sorun, kullanıcıları da kara kara düşündürüyor.

Yoğunlaşma genellikle soğuk bir nesnenin sıcaklıkla temasından sonra gerçekleşiyor. Apple'ın bu sorunu yaşayan kullanıcıları için nasıl bir çözüm sunacağı ise merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.