Hava Durumu

Ajax, Beşiktaş'ın Avrupa defterini kapattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş öne geçtiği maçta lider Ajax'a 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı ekip böylece 5. maçında da puanla tanışamadı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2021 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2021 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ajax, Beşiktaş'ın Avrupa defterini kapattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 5. hafta maçında Hollanda'nın güçlü ekibi Ajax'a 2-1 mağlup oldu.

Siyah-beyazlı takımın 21. dakikada VAR uyarısı ile kazandığı penaltıyı Rachid Ghezzal gole çevirdi ve Beşiktaş üstünlüğü yakaladı: 1-0.

Golden sonra Larin'le çok net pozisyonlar yakalayan Kartal bunlardan faydalanamadı. İkinci yarıda oyuna giren Haller, 54 ve 69. dakikalarda kaydettiği gollerle takımını galibiyete taşıdı: 1-2.

Bu sonuçla Ajax 5'te 5 yaparak puanını 15'e yükseltti. Beşiktaş ise grupta henüz puanla tanışamadı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Vida, Montero, Umut Meraş, Mehmet Topal, Pjanic, Ghezzal, Alex Teixeira, N'Koudou, Cyle Larin

Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Gravenberch, Klaassen, Berghuis, Daramy, Tadic, Neres

N'KOUDOU 73 GÜN SONRA 11'DE

Ajax karşısında ilk 11'de görev yapan Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, 73 gün sonra bir maçta 11'de forma şansı buldu.
Bu sene sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Kevin N'Koudou, son olarak Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında iç sahada 3-0 kazandığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında 11'de görev almıştı. Bu maçın ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen N'Koudou; ligde 7, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta forma giyememişti. Trabzonspor ve Alanyaspor maçının ikinci yarılarında oyuna dahil olan Fransız kanat oyuncusu, Ajax mücadelesine 11'de başladı.

GENÇLİK LİGİ'NDE KAZANAN AJAX

UEFA Gençlik Ligi C Grubu'nda iki ekibin U19 takımları karşı karşıya geldi. Ümraniye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Ajax, 13'üncü dakikada Amourrichio Van Axel Dongen'in penaltıdan attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Öte yandan Beşiktaş'ın Ajax'ı konuk ettiği karşılaşmada tribünler boş kaldı. Beşiktaşlı taraftarlar, lig ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından Ajax karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.