Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Salman'dan bayram mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Salman, "Sağlıkla, esenlikle, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmek için tedbirlere uymamız, temizlik, maske ve mesafe kurallarını da asla unutmamamız gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa İl Başkanı Salman'dan bayram mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Salman mesajında, "Bayramlar bir olmaktır, birlik olmaktır. Bu yıl Kurban Bayramı'nda yarınlarda sımsıkı sarılmak için, bayramlaşma programlarımızı video konferansla gerçekleştireceğiz. Gönülden gönüle mesafe olmaz. Bu bayramda da sağlığımız ve geleceğimiz için gönülden gönüle bayramlaşmalarımız devam edecek. Sevdiklerimizin hep yanında olduğu nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmemiz dileğiyle, Kurban Bayramı'mız mübarek olsun" dedi.

"Tedbiri elden bırakmayın!"

Bursalılara, Kurban Bayram'ı süresince temizlik ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi konusunda hatırlatma yapan Salman, "Bu bayramda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin ülkemizde de devam ediyor olması sebebiyle belki eski bayramlardaki gibi el öpemeyecek, kalabalık sofralarda bir araya gelemeyeceğiz. Fakat yine de yardımlaşacak, dayanışma ve kardeşliğimizi büyüteceğiz. Sağlıkla, esenlikle, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmek için tedbirlere uymamız, temizlik, maske ve mesafe kurallarını da asla unutmamamız gerekiyor. Bayram neşemizi iletişim araçlarımız ile sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek geçirelim" dedi.

"Ayasofya ile İki Bayramı Bir Arada Yaşadık"

İslam aleminin, bu yıl iki bayramı bir arada yaşadığını, 86 yıllık bir özlemin ardından Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılmasının, Kurban Bayramı sevincini daha da büyüttüğünü ifade eden Salman, şunları kaydetti: "Ayasofya'nın zincirlerini kıran, milletimizin ve ümmetin mutluluğuna vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bizlere bugünleri gösteren Allah'a şükürler olsun. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, kıymetli büyüklerimizi yalnız bırakmayacağız, evlatlarımızı sevindireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramımızın tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.