Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları'nda kongre coşkusu

AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda gerçekleşti. İl Gençlik Kolları Başkanlığı için tek aday olan Ömer Faruk Temiztürk delegelerin oyları ile AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevi devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları'nda kongre coşkusu

HABER | Merve ÖZDEMİR

Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Partili vekiller, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Partili belediye başkanları, AK Parti ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Ömer Faruk Temiztürk, tek aday olduğu kongrede delegelerin oyları sonucunda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Tarık Köse'den devraldı.

AK Parti önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse kongrede yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Asla Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Bu zamana kadar 2023 ufku ve hayali ile çalışan kadrolar oluşurduk. Benim parti ile yolum 2010 yılında üniveriste de başladı. O yıllardan bu zamana kadar farklı görevlerimiz oldu. Son 3 buçuk yıl İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini şerefimizle yaptık. Yeri geldi uykusuz kaldık ama bu bayrağı yere düşürmedik. Bugün gençlik kolları il başkanlığımızı Ömer Faruk Temiztürk kardeşimize devredeceğiz. Rabbimden kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sözlerine "Kongremizin hayırlara vesile olmasını istiyorum. Gençler geleceğimizdir." diyerek başlarken, "Bir milletin geleceğini bugünden görebilmek için gençlere bakmak yeterli. Ben inanıyorum ki siz bizim inşa ettiğimiz bu ülkenin yarınlarına sahip çıkacaksınız. Gerektiğinde Mevlana gerektiğinde Yunus gerektiğinde birer Akif olacaksınız. Bütün bilgi birikiminizi ülkemize harcayacaksınız. Bursamızın şuanki nüfusu 3 milyon. Bizim çok genç bir nufusumuz var. Belediye olarak ona göre projeler hazırlıyoruz. Bu projelerin yeni yönetim ile arttırılarak devam edeceğine inanıyorum. Gençler bu ülke sizin bu vatan sizin bu bayrak sizin bu toprakların ruhuna sahip çıkın. Rabbim hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bugün doğum günü allah kendisine hayırlı ömürler versin diliyorum. Tekrar kongremizin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan konuşmasında, "Kongremizde yeni görev üstenecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sizin heyecanınız, sizin enerjiniz sizin şefkiniz, sizin umutlarınız bizim en büyük güç kaynağımızdır. Genclerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için vesayete meydan okuduk. Haksızlıklara duyarsızlıklara baş kaldırdık. Bizler bu yolda sizlerle beraber çalışacak sizlerle beraber ter dökeceğiz. Daha güzel yarınlarınız için her daim destekçiniz olacağıma söz veriyorum arkadaşlar. Bugün ki kongremizde görevi devr alacak başkanımıza Bursa'ya yakışır görevler yapmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.