Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Esgin'den Başkan Aktaş'a GADEM teşekkürü

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, bağımlılıkla mücadelede önemli bir merkez olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a merkezdeki faaliyetlerden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Esgin'den Başkan Aktaş'a GADEM teşekkürü

Türkiye Büyük Millet Meclisinin yasama faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek beklenti ve taleplerini dinliyor. Merkez Osmangazi ilçesi Kiremitçi Mahallesi'nde Muhtar Kenan Solak ve mahalle sakinleriyle buluşan Esgin, mahalleyi gezerek vatandaşların beklentilerini yerinde dinledi.

Kiremitçi Mahallesi güzelleşiyor

Esgin, "Bursamızın eski mahallelerinden Kiremitçi Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve mahalle sakinlerimiz eliyle güzelleşti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda ortaya çıkarılacak Millet Bahçesi ile bölgemiz hem daha da güzelleşecek hem de cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

GADEM'e ziyare

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren ve bağımlılıkla mücadelede önemli bir referans merkezi olarak kabul edilen Gençlik ve Aile Destek Merkezi GADEM'i ziyaret eden Esgin, burada uzman psikolog, sosyolog ve saha çalışanlarından bilgi aldı.



Bağımlılıkla mücadelede Büyükşehir yanınızd

Uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadelenin sadece devlet kurumlarının değil, aileden başlayarak toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir mesele olduğunu ifade eden Esgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı telefonla arayarak, gençlere ve ailelere bağımlılıkla mücadelede yalnız olmadıklarını gösterdikleri ve Bursa'ya referans bir merkez kazandırdığı için gençler ve aileleri adına teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.