Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Gürel, İnegöl Adliyesi'ne ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, yeni adli yıl açılışı nedeniyle İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Gürel, İnegöl Adliyesi'ne ziyaret

Ziyarette konuşan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, adli ve idari personelin yeni adli yılını tebrik etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel İnegöl Adliyesini ziyaretinde adli ve idari personel ile meslektaşı olan avukatların yeni adli yılını kutladı.

AK Parti Milletvekili Gürel yeni adli yılda birçok yenilik yapıldığını altını çizerek, "İstinaf mahkemeleri 7'den 8' çıkarıldı. Asliye Ceza Mahkemelerine artık savcılarda kürsüde yer alacak. Uyuşmazlıklarda arabuluculuk zorun oldu. İnfaz hakimliği ile ceza infazında etkinlik sağlandı. Hükümlülerin kamu kurumlarında cezalarını infazı mümkün hale geldi. Bilirkişilikte kalite arttı, arabuluculukta uzmanlaşma sağlandı. 90 Adliyemizde Aile Görüşme Odaları (AGO) kuruldu. 99 yerde Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu. Ceza İnfaz Kurumlarında mesleki eğitim merkezleri kurulmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel Ağır Ceza Reisi, Baro'yu ziyaret ederek, yeni adli yılın hayırlı olması dileklerini iletti.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç' da konuşmasında; "Adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi için üstün çaba gösteren hâkim ve savcılarımızın, adli ve idari personelimiz ile yargının kurucu unsurları arasında yer alan avukatlarımızın yeni adli yılını tebrik ediyor, yeni adli yılda verilen kararların toplumun her kesiminin vicdanında karşılık bulduğu, adalete olan inanç ve güvenin güçlendiği bir yıl olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.