Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç: Gurur duyulacak bir proje

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, ihtiyaç sahibi kişilere kendi elleriyle iftar menüsü hazırlayan öğrencileri okullarında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç: Gurur duyulacak bir proje

TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'lerinin Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, okuldaki öğretmenlerinin ve de hayırseverlerin destekleriyle her gün ihtiyaç sahibi kişilere iftar için yemek hazırlıyor.

2 ayrı ziyarette, TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Nihal Çamlıbel ve Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Nur Tutkun ile görüşen Vekil Kılıç, bu değerli proje için kendilerine teşekkür etti. Okullarda yemek yapan öğrencilerle bir araya gelen Vekil Kılıç, süreçle ilgili onlardan bilgi alırken, kendilerine de yardım etti.

"Gurur duyulacak bir proje"

Ziyaret hakkında konuşan Milletvekili Ahmet Kılıç, "Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı ramazan ayında böyle değerli bir projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyorum. Okul yöneticilerimize, desteğini esirgemeyen öğretmenlere ve hayırseverler ile muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Burada hem deneyim kazanan hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olan öğrencilerimizin de ellerine sağlık" dedi.

Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde günlük 70 kişiye, TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de günlük 30 kişiye öğrenciler tarafından yemek hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.