Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç'tan yeni annelere karanfil

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, Türkiye-Kuzey Makedonya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ahmet Kılıç, Anneler Günü nedeniyle Bursa Şehir Hastanesi'nde yeni doğum yapmış anneler ile kadın hastaları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2021 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç'tan yeni annelere karanfil

Ziyaretlerinde yeni doğum yapmış annelere geçmiş olsun dileklerini ileten Vekil Kılıç, bebekler için de sağlıklı, uzun ömür temennilerinde bulundu.

Şefkatin ve fedakarlığın sembolü annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Ahmet Kılıç, şunları söyledi:

"Biz, 'Cennet annelerin ayağı altındadır' diyen bir kültürün evlatlarıyız. Anneler Günü vesilesiyle Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ve yeni anne olan annelerimizi ziyaret ederek tebrik ettik. Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutlu olsun."

Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi gören kadın hastalarla da bir süre görüşen, hastane ve verilen sağlık hizmeti hakkında görüşen Vekil Kılıç, ziyaret ettiği hastalara ve yeni doğum yapan annelere Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da selamlarını iletti.

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç, ziyaret ettiği yeni doğum yapmış anneler ile kadın hastalara Anneler Günü nedeniyle karanfil hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.