Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den Ramazan Bayramı tebriği

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada Ramazan Bayram'ı tebriğinde bulunarak Tüm İslam alemi ve Bursalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den Ramazan Bayramı tebriği

HABER | Merve ÖZDEMİR

Bu sene Coronaviris salgını nedeniyle tedbirler kapsamında herzamankinden farklı yaşadığımız mubarek Ramazan ayının son iftarı yapılırken, Ramazan Bayramı'na saatler kala AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den bayram mesajı geldi.

Vekil Özen bayram mesajında vatandaşlara seslenerek,

"Bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz.Rabbim tuttuğumuz oruçları , yaptığımız ibadetleri katında kabul etsin. Salgınla mücadele nedeniyle mahsun, garib bir Ramazan ayı geçirdik. Teravihlerimizi birlikte kılamadık, sokaklarda o coşkuyu yaşayamadık, sevdiklerimizle sarılamadık belki ama bunca meşakkatin neticesinde yürüttüğümüz mücadelenin neticesinde ciddi bir mesafe almamız gelecek adına hepimizi ümitlendirmiş oldu. İnşallah bayram sonrası yeni normal hayata uyum sağlayarak bundan da halkımızla birlikte zaferle çıkmış olacağız.

Bursa'da bu süreçte başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Ak belediyelerimizin ortaya koydukları çalışmalar nedeniyle tüm başkanlarımızı ve çalışanlarını yürekten kutluyorum.

Hüznü keder def ola,

Dilde hicab ref ola,

Cümle günah af ola,

Bayram o bayram ola diyerek;

Tüm islam aleminin ve Bursalı hemşehrilerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyor, barış, huzur ve sağlık getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.