Hava Durumu

AK Parti'de 3 büyükşehir adayının açıklanacağı tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının salı ya da Arjantin gezisi dönüşü açıklayacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'de 3 büyükşehir adayının açıklanacağı tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti'nin 40 ildeki adayını açıkladı. İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları ise bugün açıklanan isimler arasında yer almadı.

"BURADA FARKLI BİR ADAY AÇIKLAMA SÜRECİ YAŞANMASI GEREKEBİLİR"

AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ, İstanbul, İzmir ve Ankara adaylarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Üç büyük ille ilgili çözülmesi gereken bazı hususlar var. Planlanması gereken bazı noktalar var. Bunlar üç büyük il ve neredeyse Türkiye'nin yarı nüfusuna tekabül ediyor. Seçmeninin yarısına yakınına tekabül ediyor.Üç büyük ilde ayrı ayrı aday tanıtımları yapmak kampanyanın devamı açısından çok daha büyük anlam ifade eder. Burada daha farklı bir aday açıklama süreci yaşanması gerekebilir. Belki üzerinde daha fazla konuşulması gereken hususlar ortaya çıktı. Dolayısıyla bu konu ile ilgili açıklamamızı ileri bir tarihe ertelemiş olduk. Bu Salı günü de olabilir. Cumhurbaşkanımız Arjantin'den döndükten sonra da gerçekleşebilir." dedi.

AK Parti'de bugün açıklanmayan iller şöyle:

Adana, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.