Hava Durumu

AK Parti'de toplu istifa şoku

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'de toplu istifa şoku

AK Parti genel merkezine istifalarını sunan Çalbay ve yönetim kurulu üyelerinin Bingöl belediye başkan adaylığı konusunda merkez ile ters düştükleri için bu kararı aldıkları belirtildi.
 
İstifalarını AK Parti Genel Merkezi'ne sunduklarını belirten AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, seçim sürecinde partisinin zarar görmemesi için yönetim kurulu ile birlikte kendisinin de istifa ettiğini açıkladı.
 
YENİ ADAYA TEPKİ
 
İstifa ettiğini açıklayan AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, "İl yönetimindeki arkadaşlarımız merkez tarafından belirlenen belediye başkan adayına tepki göstermek için istifalarını bana sundular. Yaptığım tüm girişimleri rağmen arkadaşlarımı bu kararlarından vazgeçiremedim. Birlikte çalıştığım arkadaşları bu kararından vazgeçiremediğim için ben de onlarla birlikte görevimden istifa ettim.
 
Arkadaşlarımı yalnız bırakmamak, yeni bir yönetimin önünü açmak ve yerel seçimler öncesinde partimin zarar görmemesi için böyle bir karar aldım" dedi.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.