Hava Durumu

AK Parti'den istifa eden vekillerle ilgili flaş iddia

AK Parti'den istifa eden milletvekillerinin Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katılacağı belirtiliyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilerinden istifa eden milletvekilleriyle görüştüklerini doğrularken, ilerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili gelişmelerin olabileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2014 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2014 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den istifa eden vekillerle ilgili flaş iddia

Eskişehir'de partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Destici, bir gazetecinin "AK Parti'den istifa eden milletvekillerinin BBP'ye geçeceği iddiaları var. Bu konuyla ilgili ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Hepsi geçecek" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Destici, toplumun her kesimi ile görüştüklerini belirterek, partilerinden istifa eden milletvekilleri ile de görüştüklerini kaydetti. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ayrılan milletvekillerini partisine davet eden Destici, "Türkiye'de özellikle yerel seçimlerden sonra, tabii yerel seçimlerin sonucuna göre Türkiye çok büyük bir ihtimalle erken bir genel seçim yaşacak. Gidişat bu şekilde devam ederse bu görüntü var şu anda. Tabii ona yönelik pek çok çevrenin birtakım hazırlıkları var. Ankara bu anlamda çok hareketli. Ankara kulislerinde bunlar görüşülüyor. Bizim de görüştüklerimiz, konuştuklarımız var. Bu anlamda biz AK Parti'den istifa eden ya da Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa eden arkadaşlarla da görüşüyoruz. İşin açıkçası hepsini de BBP'de görmek isteriz" dedi.

"Önümüzdeki günlerde bazı gelişmeler yaşanabilir" diyen Destici, "Tabii ben kesinleşmeden hiçbir konuyu basınla paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum ama şu bir gerçek; alternatif Büyük Birlik Partisi, toparlanma adresi de BBP'dir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.