Hava Durumu

AK Parti'den mahalle toplantıları

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini mahalle başkanlarıyla toplantılara devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2012 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den mahalle toplantıları
Daha önce 90’a yakın mahalle başkanıyla bir araya gelen Cihat Çini, Hürriyet, Adalet, İstiklal, Soğukkuyu, Yeni Kahraman mahalle başkanları ile görüştü.
Soğukkuyu Sosyal Tesisleri’deki toplantıda mahalle başkanlarıyla İlçe Teşkilat Başkanlığı’nın organizasyonuyla bir araya geldiklerini hatırlatan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, yeni teşkilat yapılanmasına ilişkin bilgi verdi. Çini, “20 Haziran’dan sonra da mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. O toplantılarımıza muhtarları da dahil etmeyi düşünüyoruz. Bugün burada olmamızın maksadı, mahalle başkanlarının meselelerini dinleyip fikirlerini almaktır” dedi.

AK Parti Genel Merkez’in artık mahalle temsilciliği kavramını kaldırdığını hatırlatan Çini, “Genel Merkez’in yeni kararıyla artık mahalle başkanlığı sistemi geldi. Nasıl biz ilçe başkanıysak sizler de mahalle başkanı olarak anılacaksınız. Bizim yönetici arkadaşlarımız varsa sizin de artık yöneticileriniz olacak. Siyasi parti anlamında bu mahallelerin sorumluları sizler olacaksınız” diye konuştu.


“ÜYE ÇALIŞMALARINA HIZ VERECEĞİZ"

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Çini, partiye yeni üye kazandırmaya çok önem verdiklerine de dikkat çekerek, “Biz göreve geldiğimizde üye sayımız 46 bine yakındı. Şu anda üye sayımız 58 bine ulaştı. Bundan sonraki sonraki çalışmalarımızla üye sayımızı daha da arttıracağız. Hedefimizin 80 bin üyeye ulaşmak” dedi
Çini daha sonra mahalle başkanlarını dinledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.