Hava Durumu

AK Parti'den sürpriz hamle!

AK Parti'nin yerel seçimlerde siyasete daha önce girmemiş ve adaylık başvurusu olmayan kişilere teklif götürdüğü ileri sürüldü. Bir parti yöneticisi, "Çok sürpriz isim var. Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den sürpriz hamle!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak kulis yazdı. Selvi, "Bu arada AK Parti'de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti'de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor." dedi. AK Parti'li bir yönetici "Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz." diye konuştu.

'YENİDEN ADAY OLMAYACAK İSİMLER TESPİT EDİLDİ'

Selvi, "Muhalefet cephesinde ne olur, AK Parti'nin sürprizleri neler?" başlığıyla yayımlanan yazısında " Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda tüm illerle ilgili çalışmaların ilk ayağı tamamlandı. Yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları tespit edildi" ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'IN 2. TUR ÇALIŞMALARI

"Bu hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ve komisyonların çalışmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında ikinci tur çalışmaları başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti heyetine 'En büyük parti biziz. En güçlü parti biziz. Belediyecilik bizim işimiz. En iyi sonucu alacak şekilde çalışacağız' dediği söyleniyor" diyen Selvi, şu şekilde devam etti:

"SÜRPRİZ İSİMLER VAR"

"Bu arada AK Parti'de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti'de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor. Bir parti yöneticisi, "Bilinen isimler dışında dışarıdan çok sürpriz isimler var. Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz. Kamuoyu bizi beklesin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.