Hava Durumu

AK Parti'den 'Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası'

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Corona Virüs ile mücadele kapsamında parti grubu olarak 'Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası' düzenlediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den 'Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası'

AK Parti'li Bostancı, milletvekillerine gönderdiği duyuruda insanlığın karşı karşıya kaldığı Corona Virüsün yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve mücadeleden en az hasarla çıkmak için yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

Bostancı, duyurusunda şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik olarak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için AK Parti adına Grup Başkanlığımızca, 'Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası' düzenlenmiştir. Bu nedenle, milletvekillerimizin bin liradan az olmamak üzere; (teşkilat mensuplarımızdan, belediye başkanlarımızdan, meclis üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan yardımda bulunmak isteyenlerin de) belirtilen hesap numarasına en geç 20 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yardımda bulunmaları önemle rica olunur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.