Hava Durumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Vatandaşların yüzde 80'i destekliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptırdıkları ankete göre vatandaşların yüzde 80'inin bayramda sokağa çıkma kısıtlamasını desteklediğini belirterek, "Vatandaşlarımızın hükümetin uygulamalarına güveni tam" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Vatandaşların yüzde 80'i destekliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı televizyon yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinde vatandaşlar, STK ve oda başkanları ve kanaat önderleriyle anket ve derinlemesine mülakat yöntemiyle görüştüklerini belirten Dağ, "Yaptığımız çalışmalar gösteriyor ki vatandaşlarımızın büyük bölümü sokağa çıkma yasaklarını desteklemektedir. Alınan kararların hızına ve doğruluğuna karşı vatandaşlarımızın duyduğu güvenin ve verdiği desteğin fazla olması bize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda ne kadar faydalı bir adım attığımızı bir kez daha göstermektedir" diye konuştu.

AK Parti'nin yaptırdığı ankete göre vatandaşların yüzde 90'ı koronavirüs önlemleri kapsamında alınan bütün kısıtlamalara destek verirken vatandaşların bayramdaki dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına desteği ise yüzde 80 oldu.

Vatandaşların Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün açıkladığı rakamlara güvenirliği yüzde 75 olurken bakanın performansını iyi bulanların oranı yüzde 90, sağlık sistemine güven yüzde 75, ekonomide alınan önlemlere güven ise yüzde 83 oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.