Hava Durumu

Ak Parti il binasına silahlı saldırı

Özel harekat ekiplerinin, silahlı saldırıya ilk anda karşılık verdiği öğrenildi Öte yandan, bina yakınında bulunan şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2015 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2015 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ak Parti il binasına silahlı saldırı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği  belirsiz kişilerce yapılan silahlı saldırıya, bina önündeki özel harekat  ekiplerinin ilk anda karşılık verdiği öğrenildi. Saat 22.15 civarında, il binasına yapılan silahlı saldırıya, özel  harekat ekiplerinin karşılık vermesiyle saldırganların yaya olarak kaçtığı  bildirildi.

Emniyet güçleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı operasyon  başlatırken, olayla ilgili gözaltına alınan bir şüphelinin saldırıyla ilgisi olup  olmadığı araştırılıyor.Polis çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken, boş mermi  kovanları da incelenmek üzere toplandı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da olay yerine gelip,  yetkililerden bilgi aldı. Bu arada il binası yakınında bulunan şüpheli bir paket ise bomba imha  uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı, paketten herhangi bir patlayıcı çıkmadı.

Başbakan'dan saldırı açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Davutoğlu, "Şunun bilinmesini isterim, bu saldırılarla eğer terör örgütleri bize bir mesaj vermek, Türkiyemizin huzurunu, İstanbulumuzun asayişini ve partimizin faaliyetlerini engellemeyi planlıyorlarsa ki hedefleri budur, hiçbir şekilde bunu gerçekleştiremeyecekler" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.