Hava Durumu

AK Parti ilçe belediye başkan adayları bugün açıklanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme mesaisi 11 saat sürdü. Dün gece sona eren toplantı çıkışı bir basın mensubunun "Çalışmalar nasıl gidiyor" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Yarın bitince açıklayacağız" şeklinde cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2014 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2014 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti ilçe belediye başkan adayları bugün açıklanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili son düzenlemelerin yapıldığı Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısına katıldı.

11 SAAT KALDI

Başbakan Erdoğan saat 11.00 sıralarında girdiği Sütlüce’deki İl Merkezi’nden saat 22.00 civarında çıktı. Başbakan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen Darphane işçilerini bir süre dinledi. Darphane işçileri Erdoğan’a, "Size sahip çıktığımız için şu an bizi eziyorlar Sayın Başbakanım. 2011 yılında sizin verdiğiniz zamla çalışıyoruz. Sözleşme yapıldı. Greve çıkan arkadaşlar zam aldı, çıkmayanlar alamadı. Başvurmadığımız yer kalmadı" dediler. Erdoğan işçileri dinledikten sonra, "Sizin gibi kaç kişi var böyle?" diye sordu. İşçiler de, "35 kişi var Başbakanım, bu işe baş koyduk. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" şeklinde karşılık verdiler. Etrafta toplanan bazı vatandaşların dualar ettiği Erdoğan, bir kadın ile bir çocuğun birlikte fotoğraf çektirme taleplerine karşılık vererek onlarla poz verdi.

"YARIN BİTİNCE AÇIKLAYACAĞIZ"

Bir basın mensubunun "Çalışmalar nasıl gidiyor" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Yarın bitince açıklayacağız" şeklinde cevap verdi. Erdoğan daha sonra aracına binere Üsküdar Kısıklı’daki konutuna gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.