Hava Durumu

AK Parti, Kılıçdaroğlu'na Kaşıkçı cinayeti davası açıyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kaşıkçı cinayeti ile ilgili sözleri nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti, Kılıçdaroğlu'na Kaşıkçı cinayeti davası açıyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cemal Kaşıkçı ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Çelik, "Kendisine bu yürüttüğü kara propaganda yüzünden ve attığı iftira yüzünden kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

"CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRMAYA BAŞLADILAR"

Kılıçdaroğlu diyor ki sen bu cinayeti biliyordun. Ses kayıtları var. Bu bir örtbas etme eylemidir. Bir takım olaylarla ilgili gerçekler ortaya çıkınca odak saptırma yöntemi uygulanır. Bunu bir iki odak yurt dışında teşebbüs etti. Türkiye ile merhumun kişiliği ile, merhumun nişanlısıyla uğraşan bir takım tutumlar ortaya koydular. Bunlar tutmayınca Cumhurbaşkanımıza saldırmaya başladılar. Bir siyasetçinin ahlaken asla ağzınçıkmaması gereken bir argümanda bulunuyor. Siz başka ülkeden para gelsin diye bunları yapıyorsunuz diyor. Bu son derece utanç vericidir. Çok acı bir tablodur bu. Böyle bir yaklaşım içerisinde olması utanç. vericidir. Türkiye bunu hak etmiyor. Zannediyor ki bu eylem canlı yayında izlendi ve Türk yetkililer bunların gitmesine izin verdi. Bu hadise duyulduğu andan itibaren kurumlarımız sorgulamaya başladı. Elimizde imkan vardı da bilerek geciktirdik ifadesi ne yazık ki Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkıyor. Kılıçdaroğlunun yapmaya çalıştığı, birtakım dış odaklarca odak saptırma operasyonunun içerideki sözcüsü olmasıdır.

"KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

(Kılıçdaroğlu) 'Ben daha açacağım' diyor. 'Adliye ve emniyet görevini yapmamıştır' diyor. Kendisine bu yürüttüğü kara propaganda yüzünden ve attığı iftira yüzünden kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Hukuki olarak cevap verilecektir. Hukuki girişim başlatılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.