Hava Durumu

AK Parti Nilüfer'de karşıma çıkamadı yine çıkamaz

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AS TV ekranlarında yayınlanan Okan Tuna’nın hazırlayıp sunduğu Satırbaşı programına konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2014 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2014 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Nilüfer'de karşıma çıkamadı yine çıkamaz

Bozbey, üç dönem yürüttüğü görevi boyunca hayata geçirdiği icraatlarını anlatırken geleceğe dair projelerini de paylaştı. Nilüfer’de örnek bir çalışmaya imza attıklarını belirten Bozbey, “Mahalle komitelerini kurduk. Birçok projemizi vatandaşlarımızla tartıştık. Bunun bir sonraki ayağını gerçekleştireceğiz. Üst yönetimde kurullar oluşturulacak. Bu meclis komisyonları bizi izleyecek ve çalışmalarımızı değerlendirecek. Yönetim ile vatandaşlar buluşmuş olacak” dedi.

Mahalle komiteleri projesini daha da geliştireceklerini belirten Başkan Bozbey, üst yönetimde kurullar oluşturulacağını söyledi.

BİZ UYGULUYORUZ YASA OLUYOR

Nilüfer’deki uygulamaların Türkiye tarafından izlendiğini belirten Bozbey, “Bizim yaptığımız bazı uygulamalar bir müddet sonra yasaya giriyor. 2005’te bir stratejik plan yapmıştık. Sonra stratejik plan şartı koyuldu. İçişleri mahalle komiteleri çalışmamızı yakından izliyor. Yönetime koyacağımız komisyonlar da eminim ki bir süre sonra örnek olacak. Aday adaylarının söylemlerine bakıyorum. Seneler önce bizim söylediklerimizin aynısı. Nilüfer’de çıtayı ancak biz yükseltebiliriz” ifadelerini kullandı.

NİLÜFER SEÇMENİ BİLİNÇLİ

Bozbey, Nilüfer seçmenin çok bilinçli olduğunu dile getirerek “Biz göreve geldiğimizde Bursa’da kültür sanatla ilgili bir faaliyet yoktu. Bugün Nilüfer’de 12 ay boyunca kültür sanattan bahsedilebilir. Biz Nilüfer’in tartışan ve düşünen ilçe olması için çalıştık. Bizim seçmenimiz kimin ne yapıp ne yapmadığını çok iyi biliyor. Bu anlamda kendime güveniyorum. AK Parti ne 2004’de ne 2009’da karşımıza çıkamadı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.