Hava Durumu

AK Parti'nin Ankara tepkisi çok sert oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 30 Mart'ta yapılan seçimlere çeşitli bölgelerde itirazların olduğunu ancak Ankara'da farklı bir durumun bulunduğunu belirterek, "Milletin sandıkta vermediği iktidarı, belediye başkanlığını, kimse bindirilmiş kıtaları getirip slogan attırarak elde edemez" dedi. CHP Bugün Ankara'da 25 ilçenin seçim sonuçlarına itiraz edecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'nin Ankara tepkisi çok sert oldu

Çelik, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Türkiye Muhasebe Forumu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Ankara'da vatandaşın tahrik edilmeye, sokağa dökülmeye teşvik edildiği bir ortamın söz konusu olduğunu söyledi.

Bunu çok çirkin bulduklarını ve kınadıklarını ifade eden Çelik, "Milletin sandıkta vermediği iktidarı, belediye başkanlığını, kimse bindirilmiş kıtaları getirip slogan attırarak elde edemez. Herkes sükunetle yargının vereceği kararları bekleyecek. Çıkacak sonuçları göreceğiz ve başımızın üzerinde yeri var diyeceğiz."

CHP 25 İLÇENİN SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ EDECEK

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, bugün İl Seçim Kurulu’na giderek 25 ilçenin seçim sonuçlarına itiraz edecek..

Bu arada saat 17.00’den sonra toplam oylarla ilgili bir basın açıklması yapabileceğini kaydeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, basın toplantısı saatini erkene çekti.

Daha sonra tekrar tweet atan Mansur Yavaş "İtiraz süreciyle ilgili çalışmalar nedeniyle basın toplantısına katılamayacağım. Gerekli açıklamaları akşam katılacağım programda yapacağım." dedi 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.