Hava Durumu

AK Parti'nin ünlü reklamcısı ve oğlu öldürüldü

İstanbul'da açılan ateş sonucu reklamcı Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 02:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 02:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'nin ünlü reklamcısı ve oğlu öldürüldü
Olçak, AK Parti'nin reklam kampanyalarını yürüyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın bir isimdi. Ankara'da da saldırıya uğrayan Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT Kampüsü'nde görevli 2 personel de şehit oldu.

REKLAMCI EROL OLÇAK VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde darbe girişiminde bulunan askerlerin halkın üzerine açtığı ateş sonucu reklamcı Erol Olçak ile 16 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Olçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın bir isimdi. Hayatını kaybeden Arter Ajans'ın sahibi Erol Olçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul İl Başkanlığı'ndan itibaren birlikte çalışmıştı.

Olçak, AK Parti'nin ismini bulan ve seçim kampanyalarını yürüten isim olarak biliniyordu. Olçak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmasını geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda şu sözlerle anlatmıştı:

"Sayın Erdoğan ile il başkanıyken tanıştım, 1993 yılında. İlk tanışmam bir nezaket tanışmasıydı, kalabalık bir ekiple. 1994’te büyükşehir belediye başkanı seçildikten sonra çalışmaya başladık, o gün bugün birlikte çalışıyoruz."

Öte yandan  Ankara'da da saldırıya uğrayan Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT Kampüsü'nde görevli 2 personel de şehit oldu.

HAYDARPAŞA NUMUNE'DEN ACI HABER: 6 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne geceyarısı saat 02.30'a kadar 6 sivil ölü il çok sayıda yaralı getirildi. Yaralı sayısının 100'e yakın olduğu bunlardan bazılarının durumunun ciddi olduğu belirtildi. Ölümlere ateşli silahlardan çıkan mermilerin yol açtığı belirtiliyor.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.