Hava Durumu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaya ilişkin "Ermenistan ayağını denk alsın" dedi. Çelik, internetten çocuk ticareti iddialarıyla ilgili inceleme başlatıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in satır başları:

AZERBAYCAN-ERMENİSTAN SINIRINDAKİ ÇATIŞMA

Ermenistan ayağını denk alsın. Türkiye her zaman Azerbaycan'ın yanındadır

SREBRENİTSA KATLİAMI

Avrupa'nın göbeğinde gerçekleştirilen Srebrenista soykırımına karşı gerekli cevap verilmedi. Maalesef bu konuda bir adım bile gidilmedi. Örneğin Libya'da Hafter güçlerine destek verildiği biliniyor. Hafter'in terk ettiği yerlerde mezarlar ortaya çıkıyor. Srebrenitsa katliamından sonra dünyanın bu konuda bir şey yapmadığının göstergesidir.

SURİYE'DEKİ MÜLTECİLER

Türkiye düşmanlığı, İslam düşmanlığı, Erdoğan düşmanlığı hattından ilerleyenlerin, yarın bir gün Avrupa'nın gerçek demokratlarını hedef alacağı konusunda kuşku yoktur. Eğer Türkiye, Suriye'den kaçan mültecileri ölümden kurtarmak için kapılarını açmasaydı, bunların hepsi Avrupa'ya gitseydi, bugün ortada Avrupa demokrasisi diye bir şey kalmazdı.

FRANSA'YA LİBYA TEPKİSİ

Libya politikasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye'ye dönük yapılan bütün saldırıların sebebini biliyoruz. Orada sinsi bir oyun oynamaya çalıştılar. Fransa, Libya'da sinsi bir oyun oynadı.

Bir yandan Hafter'e destek verirken bir yandan da Hafter ve Sarrac arasında arabulucu olmaya çalıştılar. Cezayirli mücahitlerin cesetleri direniş sembolü olmasın diye kafataslarını alıp Fransa'ya götürdüler. Müzede bunları sergilediler. Bunlardan 24 tanesini jest olarak bize göre ahlaksız bir hareketle geri gönderiyorlar. Her gelen Cumhurbaşkanı, Cezayir seçim kampanyasından dolayı özür dilemesi gerektiğini söylüyor. Ama Libya'da da olduğu gibi insanlığa karşı kişilere destek veriyorlar.

Fransa Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanımızın meşru Serrac hükümetine verdiği desteği hedef alarak toplu mezarların üstünü örtemez.

İNTERNETTEN ÇOCUK TİCARETİ İDDİASI

İşin bize yansıyan bir boyutu söz konusuysa güvenlik birimlerimiz, adliyemiz inceleyecektir. Bu gündemi ilgililere bildirdik.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

15 Temmuz Türkiye'nin işgal girişimine karşı topyekün mücadelesidir. Bedeli ödenmiş hak edilmiş bir demokrasimiz var. 15 Temmuz dünyada tarih yazdıracak kadar önemli bir direniştir.

AYASOFYA'NIN İBADETE AÇIKLAMASI

Kültürel mirastan Ayasofya'nın çıkarılmasını düşünmüyoruz. Bu konuyu hiç konuşmaması gerek ülke varsa o da Yunanistan. Yunanistan başketinde cami olmayan tek ülke.

Wayfair skandalının ardından flaş gelişme! Trendyol ve N11'de... HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.