Hava Durumu

AK Partili eski vekil Bursa'da ölümden döndü

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, AK Parti Çanakkale eski milletvekili İbrahim Köşdere'nin ailesi ile birlikte bulunduğu otomobile, kırmızı ışıkta beklerken arkadan başka bir otomobil çarptı. Zincirleme kazada İbrahim Köşdere, eşi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişi hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2013 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2013 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partili eski vekil Bursa'da ölümden döndü

İstanbul-Bursa karayolunda eski milletvekilinin de aralarında bulunduğu üç araç zincirleme kaza yaptı. Yalova’dan Bursa istikametine gitmekte olan 22’inci dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşedere’nin (51) kullandığı 34 AK 7517 plakalı otomobile, Yeniköy ışıklarında arkadan gelen Yusuf Bedri Yazar (65) adlı sürücünün kullandığı 41 KH 050 plakalı araç çarptı.

Kontrolden çıkan milletvekilinin otomobili, önünde bulunan 34 EZ 3844 plakalı araca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta büyük ölçüde maddi hasar oluşurken, milletvekili ile beraber annesi Naciye Birgüler (87), eşi Cavide Köşdere (52), Nilüfer Aydın (68) ile diğer aracın sürücüsü Yusuf Bedri Yazar hafif şekilde yaralandı.

Kaza nedeniyle İstanbul-Bursa karayolu trafiğe kapandı. Olay yerine gelen ambulanslar yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Orhangazi Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerinin de olay yerine geldiği kaza sonrasında İstanbul-Bursa karayolu, araçların kaldırılması ile yaklaşık 2 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Kaza sonrası olay ile ilgili bilgisine başvurulmak üzere karakola giden İbrahim Köşedere daha sonra sağlık kontrolü için Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Acil Servise girişte sağlık durumunun iyi olduğu görülen Köşdere, kısa bir süre sonra taburcu edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.