Hava Durumu

AK Partili vekilin sözleri tepki çekti!

TBMM kürsüsünde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın AK Parti sıralarına seslenerek "Arkadaşlar millet aç, perişan. Evet herkesin midesine bir şey giriyor; kuru ekmek giriyor" sözlerine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "O zaman aç değil demek" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2020 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2020 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partili vekilin sözleri tepki çekti!

TBMM kürsüsünde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin arasında Meclis tutanağına da yansıyan ilginç bir diyalog yaşandı.

"MİLLET AÇ DEYİNCE HOPLAMAYIN"

Altay, AK Parti sıralarına seslenerek, "'Millet aç' deyince hoplamayın. Arkadaşlar millet aç, perişan. Evet herkesin midesine bir şey giriyor; kuru ekmek giriyor" şeklinde konuştu.

"O ZAMAN AÇ DEĞİL DEMEK..."

Bu sırada AK Parti sıralarında oturan Tin, "O zaman aç değil demek" sözleriyle Altay'a yanıt verdi.

"MİLLETTEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ"

Altay ise, bu konuşmanın tutanağını alacağını belirterek, "Milletten özür dileyeceksin. Milletin midesine kuru ekmek giriyor sadece diyorum, beyefendi, 'o zaman aç değiller' diyor. Ben bunu milletin takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ MİLLETLE BÖYLE DALGA GEÇTİ"

O anların ve tutanağın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise, "AK Parti, milletle işte böyle dalga geçti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.