Hava Durumu

Akar'dan CHP, MHP ve İYİ Parti'ye ziyaret!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yeni askerlik sistemi ile ilgili görüşmek üzere yarın CHP, MHP ve İYİ Parti gruplarını ziyaret edecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akar'dan CHP, MHP ve İYİ Parti'ye ziyaret!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Askeralma Kanunu Teklifi'ne ilişkin yarın CHP, MHP ve İYİ Parti'nin Meclis gruplarını ziyaret edecek.

Alınan bilgiye göre, Bakan Akar, yeni askerlik sistemini düzenleyen Askeralma Kanunu Teklifi'yle ilgili bilgi vermek için yarın CHP, MHP ve İYİ Parti'nin Meclis gruplarına ziyarette bulunacak, grup başkanvekilleriyle görüşecek.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve partisinin milletvekillerinin de hazır bulanacağı kapalı grup toplantısına katılacak.

"BAKAN AKAR İLE TEMAS KURULMADI"

MHP'li Erkan Akçay, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Yarın saat 15.00'te Bakan Akar bizi ziyaret edecek." dedi. CHP'li Engin Özkoç ise yaptığı açıklamada, "Bakan Akar ile temas kurulmadı ama görüşme ihtimali yüksek." ifadesini kullandı.

"ASKER KAÇAĞI SAYISI AZALACAK"

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yılmaz, yeni askerlik sistemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Yeni askerlik kanunuyla bakaya kaçağı azalacak. 2 milyon 200 bin yükümlü havuzu bir daha oluşmayacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.