Hava Durumu

Akaryakıt istasyonu önünde vurularak öldürüldü

Kayseri'de 'yağma, adam yaralama' gibi çeşitli suçlardan 18 sabıkası bulunan 32 yaşındaki Musa Çelik, dün gece bir akaryakıt istasyonu önünde meydana gelen tartışmada av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akaryakıt istasyonu önünde vurularak öldürüldü

Melikgazi İlçesi Anbar Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonu önünde dün saat 23.30 sıralarında Musa Çelik ve bir grup arasında önce tartışma, ardından kavga çıktı. Kavga sırasında kimliği belirlenemeyen bir kışi av tüfeği ile Musa Çelik'e ateş ederek ağır yaraladı. Olay sırasında kavgayı ayırmaya çalışan U.E.P. de saçmalarla ayağından yaralandı. Saldırganlar kaçarken, U.E.P. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Musa Çelik de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Musa Çelik tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

'MEZAR TAŞI YANINDA FOTOĞRAF'

Sosyal medyadaki sayfasında arkadaşı Canan Erol'un mezar taşının yanında çektirdiği fotoğrafı ve çeşitli yerlerde çektirdiği fotoğrafları paylaşan Musa Çelik'in 'İnadına yaşıyorum. Yaşamazsam sıkıntı var demektir', 'Bıçak yarasından ibarettir insan vucudu. Dostları sırtına saplar, sevgiyi ise kalbine', 'Gün gelir perde kapanır herkes ölür, kimi mezara kimi kalbe gömülür', 'Önemsedikçe yitirdiğim insanlar var' yazıları dikkat çekti.

Polis, şüphelileri belirleyip yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.